2 Eylül 2014 Salı

KIM KARDASHIAN'IN KULLANDIĞI KOZMETİK ÜRÜNLERİ

KIM KARDASHIAN'IN KULLANDIĞI KOZMETİK ÜRÜNLERİ 
 Merhaba, yine bir ünlünün özelini didikleme, nazar atma yazısıyla birlikteyiz. Kate Middleton kullandığı makyaj ürünleri yazımdan sonra hatrı sayılır miktarda Kim Kardashian yazısı için mail geldi. Özellikle bunu abartıp beni heveslendiren Azerbeycan maillerine teşekkür ederim. Çok beğenip takip etmesemde Kim Kardashian'ı bakım ve görünüm olarak tebrik etmemek imkansız. İşte Karşınızda Kim;

  1980 doğumlu Kim Ermeni asıllı, dedesi Ermenistandan Amerika'ya göç etmiş babası ise Los Angeles'ta ünlülerin avukatı Robert Kardashian. Annesi Kris ise Amerikalı. Ünlülerin avukatı babası çok para kazanıyor Los Angelesta harika bir hayat sürüyor Kim, Paris Hilton'la sıkı kanka oluyorlar tabi medya Kim'i keşfediyor. Çeşitli kezo hallere giriyor plaja Lv çantalarla gitmeler abartı saç makyaj derken evleniyor ailesinden habersiz. Babası ölüyor ve sonrasında eşinden ayrılıyor ama eşi onunla çekilmiş sevişme kasedini tüm medyaya dağıtıyor. Bu kaset ününe ün katıyor ve partilere gelmesi için para teklif ediyorlar. Ünlü markalar kıyafetlerini giysin diye sıraya giriyor niyemi? Çünkü medyada hergün Kim'den bahsediliyor. O da bunu değerlendirmekte gecikmiyor maşallah her teklife varım diyip üstüne atlıyor. O davet senin bu paçozluk benim medyanın gülü oluyor.

 Sonra ünlü bir tv yapımcısı;  Kim'in annesi, 3 kardeşi(Kourtney,Khole,Robert) ve üvey babası Bruce Jenner ve  iki üvey kardeşi(Kylie,Kendall) bir evde yaşayan tüm ailenin zır deli olduğunu fark ediyor. Bunlara televizyonda "Keeping up with the Kardashians" (Kardashianlarla Başetme) isimli bir tv şovu yapmaya başlıyorlar.  Evlerinde kamera sürekli bunları kaydediyor; kavgalar, rezillikler, paçadan zırıl zırıl akan görgüsüzlük, yalan dolan herşey var. Türkiye'de Digitürk'te E! kanalında yayınlanıyor, itiraf ediyorum ilk günden beri izliyorum ve garip bir zevk alıyorum. 

Neyse Kim bu arada yılan anasıyla Kardashian diye bir marka kuruyor, kıyafet-kozmetik herşeyi içeren bu firmanın şubeleri Los Angeles-New York-Miami-Dubai heryerde açılıyor. Oyalansın diye kendinden de kısa ablası Kourtney ile 1.80 boyundaki kardeşi Khole'yi de ortak ediyorlar. Bu arada Kim ikinci eşi Amerikalı futbolcu Kris Humphries ile muhteşem bir düğünle evleniyor fakat 1 ay sonra ayrı yaşamaya başlıyorlar çünkü Kim ünlü rap yıldızı Kanye West'den hamile kalıyor. Doğurmak üzereyken Kris Humphries'den boşanıyor, Haziran 2013'te kızı North West'i kucağına alıyor ve Kanye West ile İtalya-Floransa'da ihtişamlı bir düğünle Mayıs 2014'te evleniyor. Kanye West'in kendine ait tarzı, yarattığı hazır giyim markası kadar Kim'e de el attığı ortada; Kim'in sitili Kanye hayatına girdikten sonra daha modernize-futuristik tarzda olumlu anlamda ilerleme kaydetti. 
  
  Kim Kardashian'ın aslında bu kadar takip edilmesi bence şuna da bağlı; bize lanse edilen 1.80 boyunda 40 kilo sarışın Amerikalı ünlü prototipinin çok dışında  1.50 boyunda poposu anormal bir büyüklükte , göğüsleri saçları ile Ortadoğu geninin bir temsilcisi. Uzun siyah gür saçları onu bu üne kavuşturmakta epey etkili.  Öyle ki, "Kim Kardashian'ın kullandığı şampuan"  google'da en çok arananların başında geliyor. 

  Hiçbir özelliği, eğitimi bilgisi olmadığı halde yılda 6 milyon dolar geliri nasıl elde ediyor diye hedef tahtası haline gelmiş durumda ama benim bakış açım farklı. Yıllar boyunca hayatında ne olursa olsun kendisine/görünümüne saygısı var. Dışarı çıkarken mutlaka görünüşüne önem veriyor, kazandığı parayı ünlü tasarımcıların kıyafetlerine-aksesuarlara-kozmetiğe harcıyor ve karşılığını alıyor da. Kendi sitesinde eski kıyafetlerini, eski görünüşünü alaycı bir şekilde ele almaktan çekinmiyor.  Vücudunda/ yüzünde sayısız estetik var evet ama Amerika'da,  tüm dünyada kıyafetleri saçı makyajı milyonlarca kadına ilham veriyor. Profesyonel makyajcısına evinde makyaj yaptırırken videoya çektirip youtube'da yayınlatıyor. 
  Yukarıdaki fotoğraf Kim'in kendi sitesinden;  kırmızı contour yazan bölgeler gölgeleme- beyaz olan bölgeler aydınlatma için. Kendi makyaj sitilini yayınlamış. 
Üstteki fotoğrafta neredeyse tüm davetlere beraber gittiği iki üvey kardeşi mankenlik yapan Kendall ve Kylie. Sağdaki fotoğrafta Kim bir dergi çekiminde; şu bir gerçekki yüzü çok iyi makyaj kaldırıyor. 
Üstte Soldaki fotoğraf; Kim'in giyim sitili ne kadar daha sade ve elit olmaya başlasada ihtişam damarlarından bir türlü gitmiyor kürkler vazgeçilmezi:) Sağda ise Kanye istediği için doğumdan sonra bir ara saçlarını ombre sarı yapmıştı, sarı saç ve estetikli son hali...

Kim'in çeşitli zamanlarda kullandığı farklı ürünler olabilir ama kendi favorileri, hep kullandığı ürünler ise şöyle;
1) Lancome siyah maskara Drama -Sevil parfümeri 
2) Giorgio Armani pudra fırçası -Sevil parfümeri 
3) Mac bordo oje -maccosmetics.com.tr 
4) Giorgio Armani siyah göz kalemi -Sevil parfümeri
5) Mac far: Vapour, Orb, Greysmoke,Era,Wedge -maccosmetics.com.tr 
6) Lancome Renergie Multilift Nuit Krem -Sevil parfümeri 
7) Lancome Dolleyes Maskara siyah- Sevil parfümeri 
8) Carol's Daughter Monoi Saç Maskesi -Türkiye'de yok:(
9) Mac kapatıcı palet- maccosmetics.com.tr
10) Nars orgasm allık- Sephora 
11) Bobbi Brown orem far pink rose - boyner.com.tr 
12) Giorgio Armani kapatıcı fırçası- Sevilparf.
13) Mac Studio fix pudra -maccosmetics.com.tr
14) Chanel toparlayıcı maske -Sevil parf 
15) Bobbi Brown toz far : Grey- boyner.com.tr 
16) Hairfinity Saç uzatıcı/güçlendirici hap _ Türkiye'de yok:(
17) Mac Mineralize Ruj: Luxe naturale, Pue Pout, Dreamdaze-maccosmetics.com.tr
18) Giorgio Armani Ruj no:100 -Sevilparf.
19) Moroccanoil Saçbakım Yağı _ Türkiye'de yok:(
20) Anastasia Beverly Hills Kaş Seti _ Türkiye'de yok:(
21) Makeupforever HD Fondoten No:123 _Sephora
22) MakeupForever HD Sabitleyici Pudra _Sephora 
23) Chanel ultra correction line Gözkremi -Sevilparf.
24) Bobbi Brown Dudak Parlatıcısı -Boyner
25) Giorgio Armani Maestro Kapatıcı -Sevilparf. 


Kim güzelleşmek için Los Angeles'ta Koreli bir Spa'ya her hafta yüz ve tüm vücut peelingi yaptırıyor. Ünlülerin kaş tasarımcısı Anastasia'ya haftada bir kaşlarını aldırıyor.Bu arada kaşı için Anastasia ürünlerini kullanıyor (Sephora'da satılıyor). Kardashian markasının da kozmetik ürünleri satılıyor ama Kim yine de farklı markaları seçiyor. 

Kim'in kendi internet sitesini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Kim'in makyaj videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. 


             Niye bu kadar seviyoruz niye bu kadar takip ediliyor? Görünüşüyle komşumuz, arkadaşımız, kuzenimiz. Kardeşleriyle sürekli kavga etmesi, arkadaşlarını birbirine düşürmesi, sürekli fitne-kıskançlık işte bu toprakların kızı koca popolu bizden birisi Kim... 

7 yorum:

  1. Dün ilk kez baktim reality showlarina tesadüf dek geldim zaplarken, bir kac dakikadan fazla bakamadim...belki kardesim oyuncu oldugu icin neyin script neyin gercek oldugunu ayirt edebildigim icin bilemiyecegim, ama tamamen yapmacik geldi bana, en azindan o bir kac dakika.. Kim Kardashian´bence en cok makyaji ve saci basindan dolayida bukadar tutuldu, makyaji her seferinde harika duruyor cok begeniyorum ve dedigin gibi tipik türk kizina bayagi benziyor, özellikle eski hali ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın her bölümde mutlaka bir kavga bir rezillik...Ama dışarı çıkarken makyözü Mario Dedivanoviç ve kuaförü Chris McMillan harikalar yaratıyor.

      Sil
  2. Bana göre ucuz karakteri olmasına rağmen kendine bakması saçı başı makyajı ile beğendiğim bir kadın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden ağır makyaj+topuklular+halka küpeler plajda resimleri olurdu şimdi ise duruma göre giyinmesi uyumlu saç/makyaj izlettiriyor kendini.

      Sil
  3. reality showlarını ben de çok seviyorum valla çok eğleniyorum izlerken .. bir ev dolusu deli lafına çok güldüm ama kesinlikle doğru onlara kourt'un erkek arkadaşını ve kim'in arkadaşlarını da ekle tam oluyor..

    YanıtlaSil
  4. :) Audrey benim favorim en samimi arkadaşı Jonathan'ı ve onun bi arkadaşını evine çağırıp ikisini kavga ettirdi Kim. İzlerken hiç yabancılık çekmiyorum neden bilmem:))))

    YanıtlaSil
  5. Hep resimlerini görsem hakkında ufak tefek şeyler okusam da bu kadar detaylı hayatını ilk defa okudum :) gerçekten bizim coğrafya insanına benzeyen fiziği ile insan bir bakmadan geçemiyor bu kadına bence. Onun dışında özellikle o kendine has makyajı ve aydınlatma-kontör hali ise işine baş koyduğunu gösteriyor. Herkes beni tanıyacak dediyse başardı da.
    Blog keşif etkinliği ile geldim ve direkt Kim Kardashian'dan bloguna dahil oldum. Takipteyim bana da beklerim.
    http://cansudandunyaya.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...