25 Eylül 2014 Perşembe

CHANEL KARMA/YAĞLI CİLT İÇİN TEMİZLEYİCİ TONİK

CHANEL MATTIFYING PURITY TONER
          Chanel Temizleyici tonik yüzde makyaj olsada olmasada her akşam cilt bakımında atlanmaması gereken en önemli adımı; yüz temizliğini hakkıyla yapan bir ürün. Benim cildim yağlı olduğu için yağlı/karma cilde uygun olan toniği seçtim, kuru ciltler için ve hatta yıkama jeli-temizleme köpüğü de var:
        Cildi makyajdan güzel arındırıyor, arındırırken kurutmuyor. Fakat Estee Lauder double wear fondöten veya Kryolan supracolor gibi çıkması zor fondötenlerimde yüzümü önce arındırıcı jel ile yıkayıp daha sonra Chanel Toniğimi pamukla uyguluyorum. İçeriğindeki lale özü cilde duruluk veriyor.İsteyenler için içeriğini de görüntüledim.
      Chanel Pureté serisi İngilizce Purifying yani cildi temizleyip duru şekilde bırakan bir seri. Köpük veya jel temizleyici gibi seçenekleride var. Pureté serisinin hepsinde bulunan erkeçsakalı çiçeği özü toniğe çok hafif rahatsız etmeyen bir koku vermiş, bunun yanında cildin en üstünde bulunan ve doğal yağ dengesini sağlayan hidrolipidik film tabakasına zarar vermez. Bu önemli çünkü bazı yağlı ciltler için kullandığımız temizleyiciler bu tabakayı da siliyor ve cilt kendini korumak için tekrar tekrar yağ üretiyor. Bir de bu çiçeğin faydası gözenekleri sıkıştırarak açık gözenek problemine yardımcı oluyor. Birçok makyaj bazı ve gözenek küçültücü serumda bu çiçeğin özü kullanılıyor zaten. İçeriğindeki alkol bitkisel bir alkol ve oranı%12. Yüz ve boyun bölgesini pamuğa dökerek silebilirsiniz. Dermalogica ya da La Roche Posey gibi tedavi eden bir ürün değil; fakat cilde zararı olmayan , kaliteli içeriğe sahip kullanmaktan zevk aldığım bir ürün. Cildime mat ve duru bir görünüm veriyor. Tabi her yağlı cilt toniğinde olduğu gibi bunu da gözçevrenize uygulamayın, yanma hissi olabilir.
 


     Fiyatı daha uygun bir tonik tercih etmektense bundan 1 adet alıp tüm sene kullanabilirsiniz. İnanın daha uygun fiyata geliyor. Kapağı açıldıktan sonra kullanım süresi 18 ay. 200ml fiyatı 124tl satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.






2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...