11 Eylül 2014 Perşembe

DİOR GENTLE CLEANSING MILK

DIOR HASSAS/KURU CİLTLER İÇİN MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
  Benim cildim ne kadar yağlıysa annemin cildi de o kadar kuru. Annemin hassas ve kuru cildini temizlemek için yıllardır güvenerek satın aldığım ürün ise Dior "Gentle Cleansing Milk" Temizleme Sütü. Makyaj yapsak da yapmasak da cildi gün sonunda mutlaka temizlemek gerekiyor. Özellikle kuru ciltlerin tonik yerine yüzü süt veya arındırıcı yağ ile temizlenmesi daha mantıklı; cildi kurutmadan gözenekleri buruşturmadan arındırmalı. 
  
  Bu ürünü Dior kalitesinin yanısıra tercih etme sebebim temizledikten sonra yağlı his vermeden cildi nemli tutması. Kadife Şakayık çiçeği özünün formülünde ana etken madde olması sebebiyle hafiften ama rahatsız etmeyen bir kokusu var. Sıvı kıvamda rahatça tüm yüze yayılıyor. Bana göre bir diğer güzel özelliği ise tüm yüz makyajına,dudağa ve hatta ağır göz makyajına bile temizlik için kullanabilirsiniz. Normalde bu tarz temizleme sütleri göz makyajını temizleyince gözaltında hafif yanma olur ama Dior'un sütünde kesinlikle yanma yok. 

 Pompalı olması bir avantaj,  yüz temizlemek için kullandığımız disk pamuğa sadece bir damla damlatarak tüm yüzü silebilirsiniz. Dağılması ve yüzeye işlemesi mükemmel. Evet fiyatı yüksek bir ürün ama 15tl'ye alınan ürünlerden kullandığınız çok az miktarla cildine hasar bırakmadan aynı temizliği yapabiliyorsunuz. Bir şişe tüm sene yetiyor, inanın daha ucuza geliyor. Pompanın üzerinde gümüş renk bandın olmasına dikkat edin, bu ilk kez sizin açacağınız bir ürün olmalı. 

  Bu arada normal/karma ciltler içinde aynı üründen satılıyor, kristal iris özü ile cilde dinginlik ve duruluk veriyor karma ciltler sütle temizlemesin efsanesini baştan yıkıyor. 


  200ml fiyatı 94tl incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...