30 Eylül 2014 Salı

YSL GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİ

YSL TOP SECRETS EYE MAKEUP REMOVER 
  YSL'nin Top Secrets göz makyajı temizleyicisi pamuğa hemen döküp tek hamlede makyajını temizlemek isteyenler için ideal. YSL Babydoll gibi maskaralarımda bile kirpik kaybı yaşamadan makyajımı çıkarabildiğim nadir makyaj temizleyicilerden. 
  Aynı Lancome Bi-Facil göz makyajı temizleyicisinde olduğu gibi çift fazlı, kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor, fakat Lancome'a göre yağ oranı daha az. Makyajımı sildikten sonra ayrıca yüzümü yıkamak/tekrar kuru pamukla silmek gibi ihtiyaçlar hissetmiyorum. 



 YSL cilt bakımında haklı yer edinmiş bir marka, göz temizleyicisinin tahriş etmeden nazikçe silmesinden dolayı da memnun kaldım. İçeriğindeki at kestanesi, acı kabak, badem sütü yağı gibi maddeler de kirpiklerin beslenmesine yardımcı oluyor. Ben yapısını La Praire'nin göz makyajı temizleyicisine çok benzettim. La Praire kadar kaliteli ama daha uygun fiyatlı bir temizleyici arıyorsanız YSL güzel bir seçim olacaktır. 


  Göz makyajı temizleyicisi kapağı açıldıktan 6 ay sonra kullanım süresi bitiyor, 200ml fiyatı tekinacar'da 98tl satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...