26 Eylül 2014 Cuma

DIOR CAPTURE TOTALE KREM

DIOR CAPTURE TOTALE MULTI-PERFECTION YÜZ VE BOYUN İÇİN KREM 
        DIOR Capture Total Krem, çok fazla adından söz ettiren piyasada haklı üne sahip bir krem. Capture Total Kremin özelliği içeriğinde birçok etken kompleksin yüzde ve boyundaki hücrelere anında nüfuz ederek etkisini göstermesi. Multi-Perfection yani yüzdeki birçok probleme çizikler-renk eşitsizliği-sıkılık kaybı gibi problemlere iyi geliyor. 

         Capture Total Multi-Perfection bir kırışıklık giderme kremi değil, Estee Lauder Re-Nutriv serisi gibi kolajen etkisiyle kırışıkları doldurmuyor. Tamamen anti-ging yani yaşlanma karşıtı bir krem. Nüfus cüzdanı yaşınıza göre değil, cilt yaşınıza göre doğru kararı vereceksiniz; 26-27 yaşından sonra bu krem gibi başarılı bir krem kullanmaya başlamalısınız ki stres karşısında elastikiyetini kaybeden, yaşlanma karşısında kendini salan kaslar dışarıdan yardım alsın. 


        Capture Total'in içeriğinde kök hücrelerin zamana karşı kendini koruyabilmesi için içeriğinde yer alan Aminolumintm protein oksidasyonuyla savaşarak cilde ışıltılı ve genç bir görünüm verirken, Centulinetm yüzdeki hücrelerin yaşam gücünü korumak için hücrelerin ömrünü uzatır. Alpha Longoza ise ciltte oluşan stres-hava kirliliği gibi etmenlere karşı korur. 

        Yaşlaşık beş yıldır arada başka kremleri de kullansam Capture Total yüz ve göz çevremden vazgeçemediğim bir krem. İşe yarıyor, yüz-göz çevremde sıfır kırışıklık yaşım kesinlikle daha genç görünüyor. Yüz kremini sürerken boynunuza da sürmeyi unutmayın, gece yatarken yastığı dik tutmayın hatta mümkünse en incesinden yastığınız olsunki boynunuz kırışmasın:) 
         Bende Capture Totale Multi-Perfection var, aynı kremin göz kremini de kullanıyorum. Bir de bu yüz kreminin Nurturing Rich çeşidi var o da çok kuruyan ciltler için , bu serinin makyaj bazı ve fondöteni de var. 40 yaş sonrası içinse Capture XP serisi var o da Estee Lauder Re-Nutriv ile aynı segmentte. 
         60ml fiyatı 522tl satın almak,incelemek isteyen burayı tıklayabilir. 


6 yorum:

  1. 25 yaşımdayım, yaşlanmayı önleyecek hangi ürünü kullanacağımı bilmiyorum o kadar çeşit var ki :/ bu krem de biraz pahalıymış :/

    YanıtlaSil
  2. Tuğçecim, 25 yaş için erken bir krem zaten bu. Bütçeni bilemiyorum ama mutlaka göz çevresi ve yüzüne iyi bir yaşlanma önleyici yani anti-aging özellikli bir krem kullanmaya başlamalısın.Eczanelerde Dermalogica'nın var ve Perricone MD diye bir markanın var harikadır günlük nemlendiricisi. Estee Lauder'in anti-oksidanlı nemlendiricisi de tam sana göre boyner'de 15ml fiyatı 35tl http://www.boyner.com.tr/urun/estêe-lauder-nemlendirici-1573239-519139264-409003-20112.html bakabilirsin. Cilt tipini ve bütçeni bilemiyorum ama bunlar en güzelleri senin yaşına göre.

    YanıtlaSil
  3. Yasim daha kucuk ama ilerde göz cevreme kullanmayi düsünüyorum cunku guzel bir ürun
    İlknur kircicek

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Capture totale almak istiyorum. Internette alisveris sitelerinde fiyat 349 lira olarak belirtilmiş. Sizce urun orijinal midir? Tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. Iyi aksamlar capture totale kremi internetten arastirdigimda bazi sitelerde 349 tl gibi bir fiyatla karşılaşıyorum. Sizce urun orijinal midir?

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, ne demek istediğinizi anladım bazı fırsat sitelerinde aynı fiyatla karşılaştım.raf ömrü yada kullanım tarihi geçmiş olabilir dikkat edin lütfen.yılbaşı,anneler günü gibi belirli zamanlarda tekin acar,sevil,boyner bu fiyatlara inecek kadar indirim yapıyor.350 tl de buyuk para, guvenmedıgınız yere vermeyin.sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...