13 Eylül 2014 Cumartesi

MAC "A NOVEL ROMANCE" COLLECTION

MAC "A NOVEL ROMANCE" MAKYAJ KOLEKSİYONU
   MAC Cosmetics herdaim yenilenmeye, değişime devam ediyor. Eylül ayıyla birlikte sonbaharı karşıladığımız şu günlerde sonbaharın romantizmi hepimizin üzerine etkisini göstermeye başladı bile. Mac'in piyasaya sunduğu "A Novel Romance" yani Bir Aşk Masalı adı gibi masalsı romantizme bizleri çağırıyor.
  Etkileyici bakışlar, romantik kirpikler, belirgin dudaklar aşkın tüm romantizmini sonbahar kıyafetlerinde kendini iyice hissettiren koyu pastel tonlar; duygusal pembeler, bordolar, derin maviler en güzel tonlarıyla bu koleksiyonda.

  Romantizm deyince bakışlar,gözler ön planda olmalı. Kadınsı bakışlar için dört renkten oluşan üç farklı far paleti ve tabiki kirpikler için Haute&Naughty Too Black Maskara.


   Gözlerin belirginliğini 6 farklı renkte göz kalemi ve 8 farklı renkte far ile, 242 numaralı gölgeleme fırçası ile daha derin bakışlı gözlere kavuşabilirsiniz.



   Gecenin derinlikleri temalı 6 farklı ojesi ile romantizmi ellere de taşıyabilirsiniz.

 
Sonbahar renklerine uygun bu seride, yeni sezon kıyafetlerinde sıkça kullanılan lacivert-bordo-koyu yeşil tercih edilmiş. Kıyafetlerinize ve sonbaharın ritmine uyum sağlamak isteyenlere güzel tercihler var. Ben sadece Mor oje, mor göz kalemi ve mor far aldım.  Ürünleri daha detaylı incelemek, satın almak isteyenler burayı tıklayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...