24 Eylül 2014 Çarşamba

GIVENCHY WOMEN MINI PARFUM SET 1

GIVENCHY MİNİ KADIN PARFÜM SETİ 1
 
        Mini parfüm seti yazılarımdan sonra devamı için birçok mail geldi, ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler. Havaalanında freeshoplarda görmeye alıştığımız bu setleri artık Ankara ve İstanbul'da Avmlerde Bigmall kozmetik mağazalarında bulabiliyoruz. Başka şehirde yaşayanlar telefonla 02164051581 havale-kredi kartı ile satın alabiliyorlar. İnternette satılan bazı parfüm setleri ile ilgili sormuşsunuz, ne yazıkki bende almış bulundum çoğu kez sahte çıkıyor kokmuyor.

       Givenchy Fransız hazır giyim markası ama kozmetikte de giyim kadar iddialı. Özellikle rimelleri, rujları benim en sevdiklerimden. Parfümde ise heryıl mutlaka bir yıldız ürün çıkarıyor.  Beş parfümden oluşan bu seti 100 tl'ye aldım.


Ange ou Demon Le Secret Edp 4ml :
    Oldukça hafif baharı çağrıştıran, gençler için ideal bir parfüm. Çiçeksi kibar bir parfüm. Üst notalar: paçuli,beyaz çiçekler
kalp notalar: yeşil çay yaprakları,İtalyan kış limonu
dip notalar: yasemin ve şakayık
  Bende sadece beyaz çiçekler karışımı kaldı. Gençler için çiçeksi bir koku.Edp olmasına rağmen hiçde kalıcı değil.


     DAHLIA NOIR EDP 5ml :
Givenchy, Dahlia Noir'i çiçeksi olarak nitelendirse de sentetik bir koku. Kendine ait karakteri yok.Tabi parfüm konusu çok subjektif, benim beğenmediğime siz bayılabilirsiniz. Givenchy modaevinin baş tasarımcısı Riccardo Tisci tarafından koku ve şişesi tasarlanmış.2011 yılında piyasaya çıkan bu parfümün üst notaları:mimoza,pembe biber,mandalina
kalp notaları:gül,silhat,iris
dip notaları:vanilya,tonka fasülyesi,sandal ağacı



          Very Irresistible Edt 4ml
  Givenchy'nin en bilinen parfümlerinden biri. Bihter'in kullandığı kırmızı şişedeki Irresistable'ın daha yoğun olanı.Givenchy'nin birsürü kokusu varken reklam olarak niye o eski kokuyu verdiler hiç anlayamadım. Irresistable İngilizce dayanılmaz anlamına geliyor. Bu parfümün özelliği değişik güllerin karışımı olsada Lancome Tresor in Love gibi baskın bir gül kokusu bırakmıyor. 
üst notalar:mine çiçeği,şakayık,yıldız anason
kalp notalar: manolya,güz yapraklı gül
dip notalar:misk,  tutku gülü 



 Eau Demoiselle Eau Florale Edt 4ml 
       Givenchy'nin 2011 yılında piyasaya çıkardığı bu floral parfüm yaz için tasarlanmış. Yaz aylarında taze karışık çiçek kokusu hoş olur ama bu parfümde sonradan bir acıma oluyor, koku tende acımtırak ekşime yapıyor. Şişesi geleneksel Fransız parfüm şişelerine benzetilmek istenmiş. Üst notaları:Japon gülü,armut
Kalp notaları: pembe greyfurt,yasemin
Dip notaları: misk,sandal ağacı 



   Very Irresistible Electric Rose Edt 4ml 
       Irresistible parfümü 2003 yılında piyasaya sürüldükten sonra Givenchy bu parfüme çeşitli kokular ekleyerek değişik varyasyonlarını çıkardı. Very Irresistable Electric Rose, rockn roll temalı reklam filmi ile daha sert notalı çiçekler kullanılarak asi duygusunu notalarla birleştirmiş. 2012 yılında çıkan Electric Rose, Edt olduğu için yaz aylarına uygun, çiçeksi ve gül kokuları baskın bir parfüm. Ne yazıkki bende ve denediğim iki arkadaşımda da kalıcı durmadı. Kokusu ise karakteristik değil, sıradan birkaç çiçek karışımı. 
Üst notalarda: Limon,limon çiçeği,fesleğen,yaban mersini
Kalp notalarda: menekşe,anason,gül
Dip notalar: sedir,misk,sandal ağacı. 


  Givenchy'nin Hot Couture, Marine  gibi çok sevdiğim parfümleri olmasına rağmen bu sette pek beni tutan koku olmadı. O yüzden denemek, keşfetmek için bu tarz setler harika oluyor. 




















1 yorum:

  1. bayıldım bu parfüm setine özellikle very ırresıstıble gıvenchy çok hoş ben beğenerek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...