23 Eylül 2014 Salı

DIOR 558 PARADISE & DIOR TOP COAT OJE

DIOR 558 PARADISE NAIL POLISH & DIOR NAIL TOP COAT 

      Dior makyajda oluşturduğu kaliteyi tırnaklara da taşımaya devam ediyor. Yaz sezonu için çıkardığı "Electric Tropics" serisi ikili oje seti 558 Paradise İngilizce cennet anlamına geliyor. Cıvıl cıvıl enerjik bir renk. Kutuda ayrıca Top Coat yani ojenin üzerine parlak göstermek için sürdüğümüz renksiz cila var. 
      Diğer tüm A Kalite markalarda olduğu gibi Dior ojelerde de üst kapağın altında daha rahat döndürüp açabilmek için tırtıklı kapağı var. 
               İçeriğine bakmak isteyenler için yukarı koydum.Klasik oje içeriği. Peki ojeyi niye Dior'dan alalım derseniz, oje kokmuyor-çabuk kuruyor-fırçası çok  çok hafif elde ağırlık yapmıyor. Ve en güzeli; çok geç bayatlıyor. Elde durma performansı ise ortadan biraz üstte. 
               
   558 Paradise rengi pembe alt tonlu narçiçeği. Neon bir renk yani fosforlu, dikkat çekiyor. Oje olarak bordo-mürdüm tonlarından vazgeçemesemde yaz ayları için değişik enerji taşıyan bir renk oldu. 

              
             Dior Top Coat Glossy ise bildiğimiz ojenin üzerine sürülen cila. Renksiz ve amacı üzerine sürüldüğü ojeyi daha parlak göstermek.  Dior cilanın özelliği kokusuz ve dayanıklı. Sürülen ojenin dayanıklılığını arttırıyor günlerce uçları silinmeden kullanabiliyorsunuz. Bu cila özellikle parlak, pırıl pırıl parlıyor. Ojede mat görünüş sevenlerdenseniz ojeyi sürdükten sonra çaydanlığın buharına tutun mat tırnaklarınız olur:)

           Dior Electric Tropics ikili oje seti herbiri 10ml fiyatı Tekin Acar'da 75tl fakat Ağustos ayında internet sitesinde Dior'un belirli ürünlerinde %30 indirim vardı bu seti 48.5tl'ye satın aldım. Satın almak, incelem için burayı tıklayabilirsiniz. 
  
 



1 yorum:

  1. Rujlarin kapaklarini şekillerini harika yapmislar ayrica renkler ve kozmatik karnedeki resimdeki tirnaktaki kirmizi renge bayildim cok güzel görünüyor kesin alacam.....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...