23 Eylül 2014 Salı

CHANEL 541 TENTATION & 18 ROUGE NOIR NAİL COLOUR

CHANEL 541 TENTATION & 18 ROUGE NOIR OJE 
      Üst segment kozmetik markaları içinde oje konusunda en başarılısı kuşkusuz Chanel. Ojeye böyle bir para vermek gereksiz gibi görünsede aslında ayrıntılarda kalitenin farkını yaşayabilirsiniz. Çekmecemde 20 tane oje olmasındansa 1 tane ama verdiğim parayı hakeden oje olmasını tercih ederim. Chanel ojelerin özelliği renginin doygun olması, bir katta bile tonunu yakalayabiliyorsunuz. En önemli özelliği bayatlamıyor, tırnakta çok kalıcı hemen bir günde tırnağın uçlarından sıyrılma yok. Gün içersinde el yıkadıkça ojenin renginin solmasını ise Chanel ojelerde hiç görmedim. 
       Chanel ojeler, tüm A kalite markaların ojeleri gibi kapağını çıkararak, tırtıklı kapağıyla kullanıyorsunuz. Fırçası tırnak kenarlarınada ulaşabilmek için ince yapılmış. 


     541 Tentation Bodrum çiçeği olarak da bilinen Begonvil rengi. Radyant yani yanar döner bir pembe. Elde canlı ve romantik görünüm veriyor. 

               




    18 Rouge Nuit koyu bordo. Benim en çok kullandığım, elleri en güzel gösteren renk. Ellere, ayaklara kadınsı görünüm, çekicilik katıyor. Bunun gibi koyu renkleri kullanmadan önce Base Coat yada renksiz cila sürerseniz çıkarması daha kolay olur. Bayıldığım yaz kış severek kullandığım bir renk. 
              
 




         Chanel ojelerin  30'dan fazla renk seçeneği var.  13ml şişesinde Chanel oje serin bir banyo dolabında vs. koyarsanız 2 sene bozulmadan duruyor.  541 Tentation 67tl, 18 Rouge Nuit 76 tl'ye satın aldım. İncelemek, satın almak isteyenler burayı tıklayabilir. 













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...