16 Eylül 2014 Salı

BOBBI BROWN LIP BALM PINK POPSICLE NO.4

BOBBI BROWN RENKLİ DUDAK NEMLENDİRİCİSİ PINK POPSICLE NO.4 
        Bobbi Brown Holyywood ünlülerinin en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Amerikalı marka Bobbi Brown kalıcı allıkları ve rujlarıyla benimde sık tercih ettiğim bir marka. 

   Gündelik hayatımda makyajsız olduğumda ruj yerine lip balm yani renkli dudak nemlendiricisi tercih ediyorum. Sıcakta, rüzgarlı havada heleki soğukta dudakları da korumak için birebir bir ürün Bobbi Brown Lip Balm. 

İçeriğindeki titanyum dioksit sayesinde güneşin zararlı ışınları, rüzgar-poyraz gibi dış etmenlerden  koruyor. Ama tabiki Dermalogica ya da Bioderma renksiz lip balmları gibi tedavi amaçlı bir ürün değil. Vazelinli bir ürün olduğu için tabiki dudağı nemlendiriyor. Benim beğendiğim özelliği ise Bobbi Brown Rujlar gibi rengini uzun süre koruyor. Dudak nemlendiricisi için çok kalıcı.

 Ürün 3.7gr paketinde fiyatı 80tl fakat  Boynerde şuan indirim var 48tl'ye aldım. Buraya tıklayarak ürünü inceleyebilir, kredi kartıyla satın alabilirsiniz. Bobbi Brown'un İstanbul ve Ankara'da kendi mağazaları da var ayrıca tüm Beymenlerde satılıyor. 

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...