29 Eylül 2014 Pazartesi

BIODERMA SENSIBIO H2O YÜZ TEMİZLEYİCİ

BIODERMA SENSIBIO H2O MAKEUP CLEANER 
              BIODERMA dermalojik, paraben ve alkol içermeyen ürünleri olan bir firma. Ben çocuklarım için zararsız güneş kremi ve şampuan ararken eczanede bu markanın ürünleriyle tanıştım. Kremleri, kuru cilt ve yağlı cilt için kesin sonuç üreten diğer cilt bakım ürünlerini çok dikkatli inceledim, kullandıklarıma blogda zamanla yervereceğim. Bioderma'nın makyaj temizliği için çıkardığı bu ürünün içeriği masum, Genelde başka markaların göz ve yüz temizleme ürünlerini kullanıyorum ama arada cildimi dinlendirmek, biraz ağır içerikli kozmetiklerden uzaklaşmak istediğimden mutlaka Sensibio H20 bulunduruyorum. Sensibio H20'nun özelliği misel solüsyon olması, misel içindeki moleküllerin suda küresel küme oluşturmasına deniyor. Yani cildi rahatsız etmeden dış yüzeydeki kir-boya gibi maddelerden arındırıyor.
                               

    Cildi hassas olanlar, fazla kozmetik ürün kullanmak istemeyenler için ideal. Kokusuz ve renksiz. Kryolan, Guerlain gibi çok kalıcı makyaj ürünlerimi çıkaramadı; zaten amacı da bu değil, yüzünüzü makyajdan temizledikten sonra pamuğa döküp sildiğinizde cilt yüzeyindeki iyonları aktive ediyor.Yüzünüzde hiç makyaj yoksa gün içinde oluşan kirden arındırıyor. Dediğim gibi amacı makyaj temizliği değil. Dünya çapında öyle bir üne kavuştu ki birçok marka, örneğin Lancome bu ürünü örnek alarak Lancome Micelle Solüsyonu çıkardı.Ama yine içeriği Bioderma kadar masum değil.
                                     

   Bendeki hassas ciltler için pembe kapaklı olanı, bir de yeşil kapaklı şişesi var o da karma/yağlı ciltler için. Sensibio H20 100ml, 250ml ve 500ml olarak satılıyor.
  Eczanede kampanya vardı iki adet 500ml Sensibio H20'yu 52 tl'ye satın aldım. Bioderma dermalojik bir ürün olduğu için kendi yetkili eczanesinden almanızı tavsiye ederim.Elde kalmış, raf ömrü geçmiş ürün cildinize zarar verebilir. Sensibio H20'yu incelemek, yetkili eczaneleri görmek için burayı tıklayabilirsiniz.




   

1 yorum:

  1. eczanelerden temin edebileceğiniz başarılı ve sonuç veren bir ürün. yüzünüzdeki bıraktığı yumuşak hissiyat ise hoş verici bir mutluluk.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...