17 Eylül 2014 Çarşamba

BOBBI BROWN LIPSTICK NO.34 TULLE & NO.23 SOFT ROSE

BOBBI BROWN RUJ NO.34 TULLE & NO.23 SOFT ROSE



   Amerikalı kozmetik markası Bobbi Brown'un en çok sevilen ürünleri rujları. Dokusu, renk çeşitliliği ve kalıcılığı ile benimde en sevdiğim markalar arasında.

   Bobbi Brown'un çok satan rujları 34 Tulle(İngilizce tül anlamına geliyor) ve 23 Soft Pink (yumuşak pembe) her tene, her makyaj rengine uyumlu iki renk. Aslında aynı gibi görünseler de 34 Tulle yarım ton daha açık ; toprak alt tonlu sıcak pembe.



   Kapatıcılığı tam, Dudağı iyice örtüyor.Mat ve stick yapıda olan rujun kalıcılığı ortadan biraz fazla ama bir  Armani Maestro kadar değil. Tabi tüm markalarda olduğu gibi ruj koyulaştıkça kalıcılığı artıyor; bordo bir rujla nude bir rujun tutunma oranı aynı değildir hiçbirzaman. Balmumu içeriğine ek E ve C vitamini ile dudakları kurutmuyor.  No.23 Soft Rose Instyle Dergisi Nisan 2013'te ödüllendirildiğinde dikkatimi çekmişti. Diğer katı yapıdaki Bobbi Brown Rujlar gibi koyu gibi dursada dudağa sürüldüğünde hemen opaklaşıyor, daha doğal bir ton veriyor. Bu yüzden fotoğraflarken yanına dağıtılmış halini de uyguladım.
                            

Çünkü dudaklarımda çok daha naturel pembe duruyor.
Bobbi Brown'un kendi mağazaları Ankara-İstanbul'da da var Harvey Nichols ve Beymenlerde de bulabilirsiniz. 60a yakın ruj rengi var, kendi sitesinden incelemek için burayı tıklayabilirsiniz. Ambalajı ise tüm Bobbi Brown ürünlerinde olduğu gibi siyah ve sade. Standart ruj gramı 3.4gr fiyatı 80tl ama bu ay Boyner'de Bobbi Brown %40 indirim var 48tl'ye aldım.
Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.
                  


          









1 yorum:

  1. Her iki renkte süper görünüyor ve dudağı harika derecede örtüyor olması da çok güzel güle güle sürüştürün :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...