25 Eylül 2014 Perşembe

DIOR MILLY GARDEN MAKYAJ SETİ

DIOR MILLY GARDEN CLUTCH 
       DİOR Garden Clutch 001 Milly Garden, Dior'un yaz için çıkardığı harika bir makyaj seti. Uçuk pembe clutch yani gece el çantası boyutunda tasarlanmış, oldukça ağır içinde 3 farklı far ve iki renk dudak parlatıcısı bulunan bir set.
 
 
        Dior Milly Garden 001 Setinin içerisinde 3 farklı ton far bulunuyor.Farlar metalik yani simli ve isterseniz aplikaörü ıslatarak da farklı bir görünümle kullanabilirsiniz. En soldaki ton patlıcan moru, ortadaki lila rengi bir eflatun ve en sağdaki far ise uçuk pembe. Yanda iki adet gloss var bunlar aynayı kirletmesin diye üzerlerinde ayrıca bir metal plaka ile kapatıyorsunuz. Soldaki parlatıcı Dior'un Lip Maximizer yani dudak dolgunlaştıcısı serisinden. Dudağınıza sürdüğünüz ayna acı Chili biberi dudakları yakıyor ve tepki olarak dudak şişiyor ve daha pembe bir rengi oluyor. Sağdaki ise naturel pembe tonunda dudak rengine yakın Lipgloss serisinden bir parlatıcı.
 
         Genelde markası iyi olsada bu tarz setlerde fırçayı çok uyduruk yaparlar ama bu setteki fırçaya bayıldım. Boyu uzun olduğu için daha rahat kullanılıyor ve far süngeri çok kaliteli ıslak-kuru kullanıma uygun.Ruj fırçasının kılları daha uzun olabilirmiş. Aynası ise çok net aynı Guerlain far aynaları gibi çok kaliteli yapmışlar.

       Farlarda toparlanma pul pul olma yaşamadım. Altına gözaltı kapatıcısı yada primerle sürüldüğünde kalıcı oluyor. Glosslar klasik Dior Gloss'u pek kalıcı değil. Ben ruj üzerine kullandım ama rengi net görebilmeniz için çıplak dudağa sürüp fotoğrafladım. Göz kapağımın üstüne lila rengi, alt kirpik çizgime ve göz pınarıma uçuk pembe, göz kapağı kıvrımıma ise mor renk far uyguladım.



        Dior'un Garden Clutch Serisinin 2 farklı renk paleti var bendeki 001 pembe-mor renkler. Bir de 002 numaralı kahve-açık yeşil far tonları içeren renk çeşidi var.
                   Dior Milly Garden Clutch makyaj setini Ağustos'un ikinci haftası tekin acar'ın internet sitesinden indirimle 203tl yerine 184tl'ye aldım, satın almak isteyen buraya tıklayabilir. Tekin acar'ın internet sitesinde bu tarz birçok makyaj paleti var, ve belirli zamanlarda indirime de giriyor.
 


6 yorum:

  1. insan bunu kullanmaya kıyamaz ki =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı öyle uçuk değil, tüm sene hiç kozmetik almayıp bunu almak daha mantıklı. Hatta malzemeler bitince metali çıkarıp cüzdan yapacağım:)

      Sil
  2. Cok harika bir markanin farlari cok canli duruyor bende kullandim herkeze tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Çok şık bir set, Güle güle kullan canım.♥

    YanıtlaSil
  4. Sağol Nihancım, gerçekten şık:)

    YanıtlaSil
  5. Kozmatik karneden inceledim resimdeki dudaklara sürülen rujlarin rengine bayildim bende alacam cok güzel

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...