26 Eylül 2014 Cuma

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF GÖZ-KİRPİK DUDAK MAKYAJI TEMİZLEYİCİ 
  Clinique'in yeni çıkardığı  Göz Makyajı Temizleyicisi Take the Day Off çift fazlı bir temizleyici. Daha önceden göz temizliği için olan ürünün yapısını daha da hafifleterek bu ürünü çıkarmışlar.Kokusuz ve renksiz fakat yağ oranını biraz fazlalaştırmışlar. Diğer tüm göz makyajı sıvı temizleyicileri gibi rujunuzu da silebilirsiniz. Uyguladıktan sonra kuruluk olmuyor fakat bende fazla yağlı bir his bıraktı, yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkama ihtiyacı hissettim.


   Çift fazlı olduğu için şişeyi çalkalayıp öyle kullanmak gerekiyor. Kapağını da Amerikan ilaç şişesi gibi yapmışlar, bastırarak sağa döndürünce açılıyor böylece gönül rahatlığıyla çantaya bavula konulabilir.

   Yapısına çok da hafif diyemeyeceğim orta karar bir ürün, waterproof maskaralarım için hala Lancome Bi-Facil'e gidiyor elim, yıldız bir ürün olamadı benim için.

    Tekin Acar'da kasa önünde tanışma fiyatıyla satılıyor, 50ml fiyatı 19tl  burayı tıklayarak satın alabilirsiniz. Kullanım süresi kapağı açıldıktan 6 ay sonra bitiyor.


3 yorum:

  1. Yağlı bir his bırakması çok kötü.. Ve şişenin ağzı çok geniş,pek kullanışlı gelmedi bana. Ama çok hoş bir görüntüsü varmış, çok severim morun bütün tonlarını :))

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir ürün aslında ama evet kapağı çok geniş pamuğa çok dökülüyor, ve piyasada daha iyileri var. Şişesinin rengi gerçekten hoş:)

    YanıtlaSil
  3. Bencede agzi cok genis ama temizlemesi süper cok guzel harika bir urun
    Semra can

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...