25 Eylül 2014 Perşembe

CHANEL KURU CİLT İÇİN NEMLENDİRİCİ

CHANEL HYDRA BEAUTY CREME 
       Chanel Hydra Beauty Kremi kullanması zevkli, 1 haftada aydınlık görüntüye ulaştıran bir krem. Yapısı ince, kolay emiliyor kokusu yok denecek kadar az. Zaten cildiniz kuruysa hemen emdiğini göreceksiniz.


    Bendeki kavanoz kuru ciltler için, fakat normal/karma ciltler için olanı da var. Bir de Hydramax serisi var hem kuru hemde karma ciltler için onda da bu özelliklere ek olarak sıkılaştırma fonksiyonu var.


    Chanel Hydra Beauty Krem  bitkisel içeriğiyle cilde zarar vermeden nemlendirmeyi ve nemlendirirken aydınlatmayı hedeflemiş bir ürün. İçeriğindeki Shea Yağı ve kanola sayesinde gözeneklerin içinden cildin alt tabakasına nem sağlıyor ve bunu uzun süre koruyor. Japon kamelya çiçeği özünü birçok ünlü Japon kremlerinde de görmüştüm pahalı ama cilde faydalı bir etken madde.
 
 

           Benim gözlemlediğim hafif yapısıyla güzel nemlendiriyor ve evet 1 haftada ciltte duruluk ve sağlıklı bir görünüm veriyor. Sabah akşam temiz yüze ve boyna sadece benim fotoğrafta gösterdiğim kadar dağıtmanız yeterli. Tüm yıl ufak ufak kullanarak bir yılı geçirebilirsiniz. Tedavi amaçlı bir ürün değil, zaten eczaneden tedavi amaçlı alacağınız medikal iyi bir nemlendirici Dermalogica / Perricone 'nin fiyatı da bundan fazla olacaktır.

      Sonuç olarak marka adına gölge düşürmemek için güzel içerik yapmışlar. Kırışıklık karşıtı ve anti-aging özelliği yok. 50ml fiyatı 208tl satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.


5 yorum:

  1. Chanel ürünleri her nedense bende alerji yapıyor. Önce sadece renkli kozmetiklerde alerjik durumum var sandım, sonra temizleyicileri bile cildimi etkilemeye başladı. İçim gide gide bakmakla yetiniyorum :(

    YanıtlaSil
  2. Nilgüncüm demekkki aşırı hassas bir cildin var, eczanelerden çok hassas ciltler için Perricone veya Dermalogica tarzı ürünler kullanabilirsin.Birde ben Sevil,Tekin acarın internet sitesinden yapıyorum alışverişimi çünkü mağazada spot ışıklarının altında çok sıcakta bozulabilir ürün diye değişik bir mantıgım var:) İnternette depodan geliyor taze taze.

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel bir krem cok nemlendirici harika super

    YanıtlaSil
  4. Etkileri güzel ama malesef içeriği temiz olmayan bir krem. Alkol,parfüm ve paraben içermesi bence etkilerine gölge düşürmeye yetet :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...