24 Eylül 2014 Çarşamba

CHANEL GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİ

CHANEL EYE MAKEUP REMOVER 
         Chanel'in çift fazlı yani şişenin içinde bulunan iki ayrı yapıdaki makyaj çıkarıcısı parayı doğru kullanmak için iyi bir seçim. Chanel modada olduğu gibi makyaj ve cilt bakımında da dünya devi bir Fransız markası. Ve tabiki bu marka değerini korumak için makyaj ve cilt bakım ürünlerine katilteli içerik bulunduruyor.Cildi yormayan, sorun yaşatmayan cilt bakım ürünlerinin içinde göz makyajı temizleyicisi satın almaya değer bir ürün.
         İçeriğinin çift fazlı; makyaj kalıntılarını çıkaran arındırıcı ve arındırma sonrası gözü kurutmaması için hafif yapılı cilt yağı cildin en hassas bölümü göz çevresi için ideal. Kullanmadan önce bu iki birleşenin senkronize olması için şişeyi sallamak gerekiyor. Waterproof maskara/eyeliner tarzı zor çıkan makyaj ürünlerinde çok başarılı değil birkaç kez silme işlemini tekrarlamak gerekiyor. Bir diğer yandan olumlu özellikleri göz çevresi silme sonrası kuru kalmıyor, kızarmıyor tahriş olmuyor. Uzun kullanım süresi sonunda cilt hasarı meydana gelmiyor. İçeriği çok temiz-kaliteli yerleşik çizik ve kırışıklığa yol açmıyor. İçeriğinde gül ve pemgamber çiçeği özü var, renksiz dokusu yumuşak bir ürün.
  
        Diğer tüm makyaj temizleyiciler gibi plastik şişede, böylece bir yere götürürken parfüm şişesi gibi kırılma tehlikesi olmuyor. Çevirmeli kapağı, ufak deliği de iyi düşünülmüş dökülme riski az. Satın alırken kasada kapağı açıp deliğin üstünde koruma bandı varmı bakın, ürünü ilk açan siz olun kapak açıldıktan sonra kullanım süresi 6 ay.
      
                                  
    Chanel göz makyajı temizleyici 100ml şişesinde fiyatı 91tl satın almak isteyenler buraya tıklayabilir. Yazının başında parayı doğru kullanmak için iyi bir seçim demiştim, 6 ay fazla fazla yetiyor 6 ay boyunca aldığınız 3-4 şişe 15tl'lik temzleyiciler kurşun ve asidik katkılarıyla ileride cilt yaşlanması,kalıcı çizikler gibi telafisi mümkün olmayan hasarlar bırakır. Cildi yumuşacık bırakan güvenilir, konforlu bir ürün.




4 yorum:

  1. Lancome almıştım oldukça fazlaydı fiyatı, yalnız onda bile bir dolu kimyasal var :/

    YanıtlaSil
  2. Tuğçecim, benimde favori göz makyajı ürünüm Lancome Bifacil.İki damlada tüm ağır gözmakyajından arındırıyor. Evet içeriği yoğun kimyasal kaynıyor fakat kırışıklık ve tahrişe yol açmayan bir ürün. Tüm kozmetiklerde hatta mineral ve eczanede satılanlarda bile kimyasal var. Tek masum olanı saf gülsuyuyla temizlemek:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Oh, chanel <3


    Would you like to follow each other maybe?

    I'm from Slovenia, fashion and beauty blogger.

    www.blogvivalavida.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...