29 Mart 2014 Cumartesi

SEPHORA DRY SHAMPOO

Sephora Kuru Şampuan
 Kuru Şampuan bugünlerde sıklıkla karşımıza çıkıyor. İşlevi nedir,ne işe yarar hemen anlatıyorum.

Saçlar yağlanıyorsa, yapışıp fönü sonuyorsa mutlaka kuru şampuan bulundurmalı. Eskiden saç diplerine talkpudra döküp kafayı öne eğip saçı karıştırarak çözüm bulmaya çalışırdık. Saçınızı dün fönlettiniz bugün biryere gitmeniz gerekiyor, saçı tazelemek hacim kazandırmak için hemen kuru şampuan. Sık yıkanan saçlar sabah yıkansa da akşama yağlanır; saçalara kuru şampuan uygulayarak tazeleyebilir gün sonunda temiz hacimli saçlarla dışarı çıkabilirsiniz. Nemi yüksek şehirlerde yaşamak da bu ürüne gereksinim sağlıyor. Saçı kuaförde hiç yaptırmamış gibi yapış yapış bir Antalya, Bodrum gecesi geçirmek yerine kuru şampuan kullanabilirsiniz.

Uygulaması nasıl olmalı derseniz, önce şişeyi çalkalamak gerekiyor. daha sonra saç diplerine uygulayıp saçı taramak, yada elle karıştırmak yeterli. Ben kokusuz olduğu için Sephora marka kuru şampuan kullanıyorum.

Spreyi ilk sıktığınızda renksiz sıvı yapısı mevcut.

Daha sonra saç ile temas ettiğinde pudralı kıvamı oluşuyor.Daha rahat görebilmeniz için saçıma sıktım.

Sephora mağazasında sephora ve batiste marka kuru şampuanlar var. Batiste marka kuru şampuan spreyler kokularına göre üç çeşit.Küçük böy 14, büyük boy 24tl.
Elidor ve John Frieda markalarının da kuru şampuanları var.

Sephora kuru şampuan fiyatı 10tl. İnternet satışı mevcut değil.






3 yorum:

  1. Daha önce başka bir markanın kuru şampuanını kullanmıştım ve gayet pratik ve kurtarıcı bir ürün olduğunu düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Cok super bir sampuan kozmatikkarnenin yorumlarini okuyarak aldim ve super iyikide okuyup almişim
    Emine sonmez

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel herkeze tavsiye ederim
    Emel sözen

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...