9 Mart 2014 Pazar

MAC OIL CONTROL LOTION

MAC OIL CONTROL LOTION YAĞLI CİLTLER İÇİN YÜZ LOSYONU




 MAC markasının bazı ürünlerinden memnunum ama bazılarından değil. Yani diğer makyaj bloggerları gibi MAC'e tapmıyorum. Ürün tasarımı ve pazarlama olarak çok başarılı olan bu markanın makyaj çantamda var olan ürünleri zamanla sizinle paylaşacağım.




  MAC'ın oil kontrol lotion isimli yağı dengeleyen hafif losyonu adı üstünde kremden daha hafif yapıya sahip bir losyon. Yağlı/karma cilde sahip olup makyaj öncesi ve cildinizi nemlendirdikten sonra makyaj bazı için kullanılan güzel bir ürün. 







MAC'in ürün için kendi tanıtımı ise şöyle:
Yağ kontrolü için ideal parlama karşıtı baz ürünü. Doğal exfolianlar cildin dokusunu ve berraklığını arttırmaya yardımcı olur. Hafiftir ve anında matlık sağlar. Makyajı cilde 
bağlayarak makyaj tazeleme sıklığını azaltır. Doğal kolloidal mineraller ve aktioksidanlar sayesinde yağsız nemlendirme sağlar. Cildin ph dengesini korumak için formüle edilmiştir. Gece veya gündüz kullanılır.

Hafif ve akışkan olması yağlı ciltler için daha ideal ağırlık yapmıyor.












Cildimde dağılmış halini bu fotoğrafta görebilirsiniz. Birkaç saniyede hemen homojen bir yapıya geçip parlaklığı kalmıyor.













  Tedavi edici veya düzenleyici _ yağlanma engelleyici bir ürün değil, nemlendirici değil. Vaat ettiği gibi cildimi matlaştırıp makyajımı tazelememi ertelemedi. Tüm MAC'lerde 50ml fiyatı 94 tl.
İnternet sitesinde buradan alışveriş mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...