9 Mart 2014 Pazar

Estee Lauder Pure Color Lipstick 01 Crystal Baby Cream

Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick  01 Crystal Baby 

                                   











 









Estee Lauder markasını ne kadar övsem az cilt bakımında olduğu kadar makyajda da çok başarılı bu Amerikan markası. Pure Color serisi rujları gönlümü cezbediyor resmen.

  

 






 Ruju sürdüğünüz andan itibaren kalitesini hissedebiliyorsunuz.Rujda kalite diğer cilt ürünleri kadar önemli dudaklarda çatlama ve kalıcı hasarlara yol açabiliyor.
Kendi sitesinde belirtilen tanımı ise; Işıltılı renkler, mükemmel parlaklık.     Çok boyutlu kristal görünümü etkisi. Yoğun etki, yoğun parlaklık.

  Benim dudaklarım çok renkli olmadığından çok hafif bir pembelik veriyor. Simli rujlardan değil, kendi kristal parlaklığı var. Glosslardaki gibi yağlı makarna yemişsiniz gibi de durmuyor.
  Bu kış moda olan bordo dudaklara inat hep nude, soft pembe tonlarda dudak makyajı taraftarıyım.Ne demiş coco Chanel 'Moda diye birşey yoktur'
 Pure Color Long Lasting serisi gibi kalıcı olsun istiyorsanız rujun altına makyaj sabitleyici primer, o yoksa bile fondöteniniz, kapatıcınızı dudagınıza sürebilirsiniz. Bir de tabi ruju fırça ile sürmek de kalıcılığını arttırıyor.
  İçeriğindeki karanfilin kokusu sürerken çok hafif geliyor. Sevmesemde dudaklar için faydalı.
  satın almak isteyenler buraya tıklayabilir.

 Önceki ay Douglas'ın sevgililer günü indiriminden faydalanarak aldığım 01 Crystal Baby Creme ruj
82tl'den 65tl'ye inmiş.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...