27 Mart 2014 Perşembe

SEPHORA SMOOTHING PRIMER

Sephora Makyaj Bazı
  Sephora kozmetik mağazasının kendi yarattığı Sephora markalı ürünleri denemeye devam ediyorum. Sephora Smoothing Primer makyaj bazı nemlendiriciden sonra makyaj bazı olarak kullanılan bir ürün. Makyaj bazlarının amacı yüzünüze sürdüğünüz makyaj malzemelerini daha kalıcı yapmak ve çeşidine göre cildinizi aydınlık/mat görünüşe kavuşturmaktır. Cilde parmaklar yardımı ile iyice yedirmek gerekiyor.

  Sephora makyaj bazı tabiki Kryolan ya da Estee Lauder makyaj bazından beklenebilecek bir kalıcılığa sahip olmasa da oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu.
Pratik pompası ürünü kolayca ve ziyan etmeden uygulamaya yardımcı olurken, pratik minik şişesi de taşınabilir bir ürün olmasını sağladı benim için.

 Sephora smoothing primer, yani pürüzsüzleştirici baz cildi makyajdan önce matlaştırarak daha sonra oluşabilecek parlamaları da ortadan kaldırdı. Fotoğraf çektirmeden önce hep bunu kullanmaya başladım. Şimdi şişeyi bitirdim. Genel olarak aşık olamasam da beğendiğimi söyleyebilirim.

 Sephora makyaj bazı biraz fazla silikon içerdiğinden çok cilt dostu bir ürün değil ama cildi pürüzsüz yaptığı bir gerçek. Renksiz kıvamlı bir yapısı var.









Tüm Sephora'larda 15ml fiyatı 27tl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...