8 Mart 2014 Cumartesi

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FONDÖTEN

  Estee Lauder Double Wear Fondöten










    Estee Lauder Double Wear serisinin özelliği tüm ürünlerinin çok kalıcı olması. Kendi internet sitesinde ortadan tam kapatıcıya doğru olduğu yazıyor www.esteelauder.com.tr bu ve diğer ürünleri inceleyebilirsinizve satın alabilirsiniz.
  Double Wear serisinin müptelası olarak size vazgeçilmezimi tanıtacağım. Daha önce Makyaj Çantam postumda belirttiğim gibi cildim yağlı makyaj durmuyor. 15 senedir hiç ara vermeden bu fondöteni kullanıyorum. dolabıma deneme amaçlı diğer fondötenlerden alsamda yerini hiçbir fondöten dolduramadı. Yaz aylarında nem oranı çok yüksek bir şehirde yaşıyorum, hiçbir sıkıntı problem yaşamıyorum. Daha hafif fondötenlere alışık olanlar için bu pudralı yoğun ürün ilk başta belki biraz ağır gelebilir ama herşey o porselen cilt görünümü için değilmi? Fondöten fırçası, sünger ile uygulandığında cilt ile bütünleştiğinden daha rahat bir kullanım sağlıyor. Üzerindeki spf10 yazısı ise, 10 faktörlü güneş koruması olduğunu belirtmek için yazılmış.

  Kutunun üzerinde ' Tüm cilt tipleri kullanabilir.Bu vurgulayıcı bulaşmayan, hafif fondöten, çok nemli ortamlarda dahi 12 saat formunu korur.' diyor. Tarafımdan test edildi. Gerçekten öyle. Ödediğiniz paranın hakkını veriyor. Fondöten baz olduğu için çok önemlidir. fondötenin kalıcı olması demek, farınızın allığınızın ve diğer uygulamalarınızın da kalıcı olması demektir.



Birinci fotoğraf sürer sürmez.

İkinci fotoğrafta dağıttım

Üçüncü fotoğrafta ciltte pudralı kıvamı aldı

Dördüncü fotoğraf sürdükten 10 saat sonra çektim.










  Cam şişede bulunan fondötenin tek eksisi pompalı olmaması. 30ml şişe ürünü ortalama bir fındık tanesi büyüklüğü tüm yüzünüze yeter yani aylarca kullanabilirsiniz.Kapağı açtıktan sonra 24 ay içinde bitirmeniz gerekiyor. Benim tenim beyaz olduğu için en açık rengini 01 FRESCO 2C3 kullanıyorum.Bu fondötenin 10  rengi mevcut. Türkiye internet sitesi geçen hafta satışa başladı buradan 127tl'ye alabilirsiniz.
  İnternet sitesinde şişenin yazıları beyaz fakat satın aldığınız şişedeki yazıların siyah olması taklit mi şüphesine yol açmasın bana mail geldi siyah yazılılar yeni seriymiş...


1 yorum:

  1. Kesinlikle almayı düşünüyorum bu yazıdan sonra

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...