9 Mart 2014 Pazar

PHYSICIANS FORMULA SHIMMER BRONZER

Physicians Formula Glow Boosting Pressed Shimmer Bronzer

                 

  Physicians Formula eczanelerde satılan dermokozmetik ürün markalarından. Nedir peki dermokozmetik derseniz; pudra,kapatıcı,ruj gibi kozmetik ürünlerin hem içeriği zararlı etkenlerden arınmış hem de cildin tedavisine yardımcı ürün şekilleridir.

  Benim için yıllardır fenomen olan Guerlain Terracota Bronzer'dan başka bir bronzlaştıcı deneyimlemek güzel oldu.



  Kısaca tanıtmak gerekirse: Çantamda öyle bir ürün olsun ki yaz kış soluk görünümümü hem çığlak tene hem de makyaj üstüne tamamlama amacıyla kullanayım derseniz bu ürünü tavsiye edebilirim. Vaktiniz yok makyajsız yüzünüze hemen kendi fırçasıyla uygulayabilirsiniz.



  Çok pratik bir ürün. Şık tasarlanmış görünümüyle göze de hitap ediyor. Gold renkli holder'ıyla çantadan tutup çıkarması kolay, ürünün altında bulunan aynası ile kontrolü kolay ve de alt aynalı bölümü sağa çevirdiğinizde ikiye ayrılıyor. Birinci ve üstte kalan parçayı içeri doğru ittirdiğinizde kendi uygulama fırçası çıkıyor. Çok yumuşak olmayan ama kıllarının dışbükey kesimiyle başarılı bir fırça. Sağ tarafta kalan aynalı parçanın içinde ise kendinden ışıltılı (simli olmayan) bronzlaştırıcısı var.



Bende Light to Medium var beyaz tenli ve açık buğdaylar için . Bir diğer seçenek ise koyu buğday ve esmer için var Medium to Dark.





Physicians Formula Bronzer'ı diğerlerinden ayıran fark, mineral bir marka olduğu için cilde dost; güvenle kullanabilirsiniz.
6.1gr olduğu için kullanım süresi uzun. Physicians Formula buradan 60 tl'ye bulabilirsiniz.


1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...