24 Aralık 2014 Çarşamba

YSL MAKYAJ PALETİ WILDLY GOLD

YSL WILDLY GOLD MAKEUP PALETTE 

YSL Wildly Gold Makyaj Paleti oldukça pratik herzaman çantada bulundurabileçeğim büyüklükte, kullanışlı ve çok şık olduğu için radarımdan kaçamadı. Ysl markasını zaten çok sık tercih ediyorum ama bu tarz birçok ürünün bir arada bulunduğu paletleri çok seviyorum. Ysl bu Yılbaşında tek renk olarak çıkardığı palet 4 ışıltılı far, 2 ruj ve 1 allıktan oluşuyor. Cep ajandası büyüklüğünde deri palet avuca sığıyor, lastiği ile kapatılıyor püskülü bile göze hitap etmek için dizayn edilmiş.En çok hoşuma giden fırçaları oldu. Ysl'nin bu Kasımda fırça koleksiyonunu tamamen yenilemesinin bir alakası varmı bilemiyorum ama daha önceden YSL ürünlerinin içinden fırçaları pek beğenmezdim, fakat bu paltten çıkan sünger far aplikatörü,ruj fırçası ve allık fırçası harika.Hem yıkamaya gelecek kadar dayanıklı hemde kılları yumuşacık.

Aşağıda kolumda renkleri görebilmeniz için fotoğraf koydum: üstteki foto evde alttaki ise dışarıda çektim. 




Palette ürünlerin üzerine isimlerini yazdım, hoşunuza giden olursa tek tek de satılıyor. Bu makyaj paleti sanırım simli farlarından dolayı daha çok gece tercih ettiğim bir palet oldu. Ürünlerin hepsi ayrı ayrı çok kaliteli. Siyah ve kahve far oldukça kalıcı ve pigmentli. Beyaz farı kaş altıma aydınlık durması için uyguladım.Üst göz kapağıma kahve farı ve tam ortasına renk açması için altın rengini sürdüm.Gözlerim küçük olduğu için crease denilen gözkapağı kıvrımıma siyah farı gölgeleme fırçasıyla sürdüm. Normalde bu paletle göz makyajıma eyeliner da uyguluyorum ama far renklerini tam görebilmeniz için fotoğraflarken göz kalemi yada eyeliner sürmedim. Rujları ise fırçayla karıştırarak sürdüm.İkisi karıştığında harika bir renk çıkıyor. Allık ise tam gül pembe tonunda çok hafif ışıltısı var.

 Ysl Wildly Gold Yılbaşı makyaj palet fiyatı 185 tl, Zorlu Beymen'den satın aldım.İncelemek ve satın almak için burayı tılayabilirsiniz. Boyner'de Yılbaşı indiriminden yaklaşık 150tl gibi bir fiyata şunda satılıyor.




























2 yorum:

  1. farlara bayıldım! güle güle kullan çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. ajanda seklinde cok hos :D güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...