8 Aralık 2014 Pazartesi

ESTEE LAUDER SENSUOUS NUDE PARFÜM

ESTEE LAUDER SENSUOUS NUDE WOMEN EDP 
      Estee Lauder'in Amber yani Kehribar kokulu parfümü "Sensuous" un 2008 yılında piyasaya çıkmasından iki yıl sonra 2010'da bu kokunun iki ayrı versiyonu amber ve yasemin ağırlıklı "Sensuous Nude" ve karabiber-amber ağırlıklı versiyonu "Sensuous Noir" da raflarda yerini aldı. Sensuous Nude isim anlamı olarak romantik çıplaklık anlamına geliyor, buda sabahlıklı-gecelikli reklam afişlerini açıklar nitelikte:) Sensous Nude çiçeksi parfüm sınıflandırmasında naif bir parfüm. Üst notalarda: mandalina,Sicilya bergamotu, gül
kalp notalarda: yasemin,hindistan cevizi,müge, bal, amber 
dip notalarda: vanilya, sandal ağacı 



      Amber(yani kehribar) ve yasemini yoğun olarak hissettiğim bu parfüm bu tarz oryantal çiçek kokularını sevenler için ideal. Fakat Edp olmasına rağmen şaşırtıcı derecede kalıcı olmadı bende. 
      30ml fiyatı 99tl. Cevahir tekinacar'da kasa önünde görüp hemen almıştım. Kredi kartı veya havale ile buraya tıklayarak satın alabilirsiniz. 

      Tekin acar ve Sevil'in internet sitesinde kapıda ödeme sistemi yokmu diye mail atan olmuş; hayır yok sadece kredi kartı veya havale ile ödeme yapılıyor.Ama bana sorarsanız havale seçeneği daha kolay, Herhangi bir Garanti Atm'sine gidiyorsunuz. Hesap veya kartınızın olması gerekmez. Atm'de kart falan sokmadan "Giriş" tuşuna basın. Hesaba havale seçeneğini seçin. Tekin acar yada Sevil'in internet sitesinde hesap bilgileri var. Şube kodu-Hesap no girin. Para tutarını da girip tamama basın.Sizden 5tl fazla alacak. Fişi almayı unutmayın. İşte bu kadar! Kapıda kargocuyla muhatap olmaktan daha kolay bana göre. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...