6 Aralık 2014 Cumartesi

2015 YILBAŞI MAKYAJ SETLERİ-2015 KOFRELER

2015 YENİ YIL KOZMETİK SETLERİ
       2015 Yılbaşı alışverişimi yapmak için bu hafta başında İstanbul'daydım. Yeniyıl setleri ve yenilenen standları görmek için sabırsızlandığımı itiraf etmeliyim. Elimden geldiğince hepsini fotoğraflamaya çalıştım. Tüm alışveriş merkezleri ve Nişantaşı yılbaşına hazırlanmış, çok güzel süslenmişti.Bol yemek ve kahve molasıyla eğlenceli günler geçirdik, ve evet topuklu ayakkabımdan ödün vermedim:))) Herkes soğuk ve puslu havadan yakınsa da benim gibi bir Ankaralı için gayet normal bir havaydı, hiç üşümedim:)))

  Boğazın romantik manzarası eşliğinde içtiğimiz çay bile bir başkaydı. Birçok yer gezip, bolca kozmetik alışverişi yaptık kızlar grubu olarak.Aldıklarımı gruplayarak yazmaya karar verdim, diğer türlü çok karışık olacaktı...

   En keyif aldığım yerlerden biri Zorlu Alışveriş merkezi Beymen'le başladık turumuza. Kozmetik bölümü öyle düzenli ve sakin ki insanı kendine çekiyor.
   Beymen'inZorlu Avm kozmetik departmanı diğer tüm kozmetik çalışanlarından farklı olarak yaptığı işi seviyorlar ve çok bilgililer. Dolce Gabbana, ve Tom Ford'dan bolca alışveriş yapmama rağmen onların standını fotoğraflamamışım. Bol sohbetli geçen Beymen alışverişimde zamanı unuttum epey kaldık içerde. Müşteriye ne olursa olsun saygılı davranıyorlar. Ne aramıştınızcılardan farklı, hiç rahatsız etmeden seslenmenizi bekliyorlar. İstediğiniz kadar herşeyi kurcalayabiliyorsunuz. Ve çok temiz, düzenli.

   Cevahir Alışverişmerkezi İstanbul'da Taksim'den sonra bence en kalabalık yer! Haftaiçi sabah saatlerinde tenha olur diye gittik ama bol Türk ve Arap Turistle kalabalık içinde, bol kasa önü sıra beklemeli oldukça yorucu bir maraton gibiydi. Çok büyük bir Avm tüm markalar var, ve herseferinde bu kalabalığa katlanmamın tek sebebi; hangi mağazaya giderseniz gidin istediğiniz şeyi bulamama gibi bir olasılık yok.Elimizde kalmadı gibi bir cevap olmuyor Cevahir'de. Tekin acar, Mac, Makeup forever, Debenhams Kozmetik ve YKM Kozmetik girdiğim mağazalar oldu.
    Debenhams'ın kozmetik reyonu çok geniş ve en güzeli gönül rahatlığıyla herşeyi deneme fırsatı var. Kozmetik standlarında testerların hepsi var, fakat standlarda Arapça yazılar tercih edilmiş:) Tom Ford'un Parfüm ve ojeden oluşan mini bir standı da var. Tüm markaları bulabilirsiniz. Elemanlar çok bilgili değil tabi ama yoğunluktan bıkmışlar pek rahatsız etmiyorlar.
   YKM Kozmetik'te ise diğer boyner kuruluşu Beymen ve Boyner ile aynı kofreleri bulmak mümkün ama Debenhams gibi çok kalabalık. YKM Kozmetik reyonunda ayrıca Kryolan standı da var,en çok satılan ürünlerden oluşan güzel bir corner olmuş.

    Debenhams'da kadın ve erkek en çok satılan parfümlerin standını da fotoğraflama imkanı buldum:
      Yılbaşı olunca alışveriş heyecanı oluyor, biz kozmetik aşıkları içinse yeni yıl kofreleri ayrı bir sevinç kaynağı:)))  Satın aldığım setleri daha sonra detaylı yazılarıyla anlatacağım, umarım bu ön bilgilendirme yazısı hoşunuza gitmiştir:)

       
         *Dior Makyaj Seti: 235tl tekin acar
         *Dior Maskara Set 110tl tekin acar
         *Clarins Makyaj Seti 99tl YKM
         *MAC Makyaj seti 175tl
         *YSL Makyaj Seti 175tl Beymen
         *Yılbaşı Süsleri tanesi 20tl Beymen


   





3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...