18 Aralık 2014 Perşembe

TOM FORD ALLIK & AYDINLATICI SET

TOM FORD CONTOURING CHEEK COLOR DUO 02 STROKED 
       Parfümde olduğu gibi makyajda da son noktayı koyan marka Tom Ford'dan muhteşem bir palet, "Contouring Cheek Color Duo" !


      Limited Edition yani sınırlı sayıda Koleksiyon ürünü olan bu palet, Allık ve Aydınlatıcıdan oluşuyor. Tom Ford Allığın fiyatı 186tl idi, o yüzden bu ikili paleti almak daha mantıklı geldi. İçinden aynı Guerlain'in ürünlerinde olduğu gibi kılıf çıkıyor; koyu kahve süet kılıfı ve aynası çok kaliteli. Ne  yazıkki kendi fırçası yok, ben daha çok Mac Kabuki yada Dior Kabuki fırçamla kullanıyorum. Allığı elmacık kemiklerimin altına kulağımdan burnuma doğru fırçayla sürüyorum. Aydınlatıcıyı ise elmacık kemiklerimin tam üzerine sürüyorum. Geniş gözenekleri simli allık daha çok ortaya çıkarır ama bunda simler o kadar inceki hiç rahatsız etmedi ,zaten uzaktan ıslak görünümü veriyor.İçeriğini merak edenler için fotoğrafladım:




         Üstte bulunan Highlighter yani aydınlatıcı; ışıltılı ve içinde yoğun sim bulunan şampanya rengi sıcak bir ton. Nars Highlighter'da bir süre sonra sadece sim kalıyor, ama bunda tüm rengiyle cilde adeta tutunuyor, fakat üzerinde toz olarak değil bütünleşerek. 



        Altta bulunan Allık ise orta tonda mercan rengi benim tenimde tam şeftali tonunda durdu.Sıcak alt tonlu ve yoğun simli.Yapısı toz fakat satenimsi ve kesinlikle çok kalıcı.Pigmenti yoğun, bu yüzden  fırçaya çok az miktar almak yetiyor. 

      Yukarıdaki fotoğraflarda renkler birebir çıktı. Üstteki fotoğraf evin içinde, alttaki fotoğraf ise dışarıda çektim. Tam 2 haftadır hergün aralıksız kullandığım bu set beni fazlasıyla memnun etti.Kalıcılığı, ciltle bütünleşmesi, heriki ürünü ayrı ayrı yada fırçayla karıştırarak kullanabildim. Simli ama herşey dozunda, hafif aydınlık verecek düzeyde yapmışlar.Renkler yoğun pigmentli, fondöten üzerine yada makyajsız yüzümde örtücülüğü tam sağladı. 

    Beymen Zorlu'dan allık satın almak için gittiğimde Limited Edition bu setten iki renk seçeneği olduğunu söyleyip gösterdiler. Diğer rengin adı Softcore ve çok daha koyu tenliler için. Aşağıdaki fotoğrafta renkler patlamış, fakat koyuluğu yinede gözle görülür derecede.  


   Toplam 20gr Tom Ford Contouring Cheek Color Duo fiyatı 226tl. Beymen Zorlu'dan satın aldım, ne yazıkki internet sitesinde satışı yok, ama telefonla satın alabilirsiniz. 0212-3063300



2 yorum:

  1. Çoook güzel gerçekten, Güle güle kullan kuzumm. Bende almak istemiştim ama birazcık pahalı gelmişti bana :(

    YanıtlaSil
  2. Evet Nihancım, Guerlain gibi Tom Ford da aşık olunası ama pahalı:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...