25 Aralık 2014 Perşembe

NASHI ARGAN YAĞI

NASHI ARGAN OİL TREATMENT 
       Nashi Markasının şampuan&saç kremini daha önce kullanıp memnun kalmıştım, aslında argan Yağı ile meşhur olduğunu duyunca birde onu denemek istedim. Nashi Argan yağı, fiyatına nazaran gayet başarılı bir ürün. Daha pahalı argan Yağlarından pek bi sonuç alamadım ama Nashi beni şaşırttı. Klasik argan yağı, hafif otsu kokusu var ama kalıcı değil ve çok az. Ben banyodan sonra saçımın suyunu havluyla iyice alıyorum, saçlarımın sadece ucuna avuç içlerimle yediriyorum.Biraz bekledikten sonra kurutuyorum. Saçlarımı yumuşattı, amacı zaten fön gibi ısılardan korumak fakat Nashi'de benim hoşuma giden saçlarımı parlattı ışıl ışıl oldu. Fönden, boyadan yıpranmış saçlar için gayet iyi. Saçlar çok yıprandıysa ilk başta iki güne bir uygulayıp 1 ay sonra haftada 1'e indirilebilir. Kıvamı iyi, akışkan. Şişesi yine plastik şişede kapağı iyi kapanıyor, yanınızda heryere götürmeye müsait.



   Saçları yumuşacık yaptığı için dalgalı fön-maşa yapacağınızda öncesinde Argan bakımı yapmayın tutmuyor. Nashi markası diğer markalara nispeten daha az kimyasal içeren bir marka. Nashi argan Yağı 30ml 35tl satın aldım, buraya tıklayarak inceleyip satın alabilirsiniz.
Ayrıca 100ml boyutu da var fiyatı 82tl.
  

3 yorum:

  1. Ay cok merak ettigim bir urun. Ben de elimdeki urunler biterse almayı dusunuyorum:)) Güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba blogunuza size ozel bir tasarim isterseniz lufen bize yazın..

    YanıtlaSil
  3. Great blog! Maybe want follow each other? If yes, just follow me and i follow you back (GFC, Bloglovin, Facebook, Twitter or G+:)
    xoxo
    http://smellofpeony.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...