6 Aralık 2014 Cumartesi

ELCA KOZMETİK ALIŞVERİŞİM

ELCA KOZMETİK 
   Yıllardır Estee Lauder ürünlerini severek kullanıyorum.Fiyatı yüksek ama beni mutlu eden, asla vazgeçemeyeceğim ürünleri var. Double wear fondötenini aralıksız 17 senedir kullanıyorum. Advanced night repair, makyaj temizleme ürünleri, pudraları derken sıkı bir Estee kullanıcısıyım. Bobbi Brown, Mac sürekli alışveriş yaptığım diğer markalar. Estee Lauder yani ELCA Kozmetik Amerikalı bir marka, içerisinde Estee Lauder, Mac, Clinique, Bobbi Brown, Darphin, Jo Malone, La mer gibi birçok makyaj-cilt bakım-parfüm markası barındırıyor. Satılan ürünler kesinlikle zarar görmüş-parçalanmış-tarihi geçmiş ürünler değil. Şuan Sevil,Tekinacar,Mac ve birçok mağazada halihazırda satılan ürünler. Ödeme sadece kredi kartıyla, nakit para ile alışveriş yapamıyorsunuz. Kasada ödemeyi yaparken mağaza kartı veriliyor, kayıt için Migros kart gibi birşey.Bu harika mağazanın tek eksisi internet satışı yok-yada telefonla satış yapılmıyor. İstanbul'a gidemeyenler için tek çözüm bir tanıdık bulup, Elca Sun Plazaya yollamak...


  İstanbul'da Maslak semtinde Elca Kozmetiğin ofis binası olduğu Sun Plaza ve burada bu marka bünyesinde bulunan ürünlerin indirimli satıldığını sevgili dostum Nihan'la www.nihanlamakyaj.com  telefonda İstanbul'a gideceğimi anlatırken öğrendim. Salı günü Nihan sayesinde kalabalık bir kız gurubu ELCA'ya gittik. Biz taksiyle İTÜ ayazağa kampüsü metro çıkışı'na gideceğiz diye tarif ettik. Fazla bi para tutmadı ama isteyen Taksim'den metroya binerek de İTÜ Ayazağa Kampüsü durağında inip bizimle aynı yere çıkabilir. Neyse yuvarlak cam kaplı metro çıkışının önünde taksi bizi bıraktı. Önümüzde hemen Vakıfbank vardı, arkasında ise Starbucks.Orada Sun Plaza'nın yerini sorduk. 200m ileride solda diye tarif ettiler. Aşağıda fotoğrafımı gördüğünüz yeşil camlı gökdelene girdik. Aşağıdaki güvenlik alışmış zaten 1.kata asansörle çıkacaksınız dedi. Elca Kozmetiğin satış mağazası ufacık biryer, 30 metrekare üzerinde tabelası var zaten kolay bulunuyor. Satış mağazasında kasada bir görevli var, ve standlar markalara göre düzenlenmiş. Tester standı yok, tek tek kutuları açıp istediğiniz ürünü kendiniz bulmanız gerekiyor. Cilt bakımı-makyaj ve parfümden oluşan bir mabet adeta! 140tl'ye aldım Estee double wear fondöten 60tl, 450tl'ye tekin acardan aldığım Tom Ford Violet parfüm 230tl.... ilk başta biraz hayal kırıklığı ve üzüntü yaşattı bu durum ama çabuk toparlanıp hemen herşeye saldırdım!!! Parfüm standı olmasını beklemiyordum. Ya da Jo Malone'nin muhteşem mumlarını-cilt bakım setlerini, heleki Elcanın prestij markası La Mer'in yarı fiyatla satıldığını görünce çılgınca bir enerji kapladı beni:)







   Blogum var diye en çok ben alışveriş yapacağım derken beraber gittiğim arkadaşlarım da benden aşağı kalmadılar Arap Turistler gibi mağazayı boşaltıp çıktık:) Bobbi Brown, Clinique ve Mac markasının fırçaları da var. Kasa bölümünde ise makyaj-cilt bakım setleri, Bobbi Brown'un çanta ve Fırça setleri de bulunuyor. Kasanın önünde ufak bir köşede ise Strivectin cilt bakım markasının ürünleri var, fakat fotoğraflamayı unutmuşum.


       Birçok şey yarıfiyatına, birçoğuda yarıdan bile ucuz. Kesinlikle yıpranmış, kullanım tarihi geçmiş ürün yok. Temiz, hiç el değmemiş ürünlerle evimize döndük:) Resimlerin üzerine tıklayarak da fiyatlarını net görebileceğiniz fotoğraflar koymaya çalıştım. Ürünlerin detaylı yazılarını daha sonra büyük bir keyifle yayınlayacağım.

    *Mac Cool Makyaj seti 70tl
    *Estee Lauder Makyaj temizleyici süt 39tl
    *Estee Lauder Perfectionist (Serum,Yüz ve göz kremi) seti 99tl
    *Jo Malone Christmas Cracker(vücut kremi, parfüm, vücut jeli) set 50tl
    *Bobbi Brown Luminous Fondöten tanesi 45tl
    *Clinique Oje 25tl
    *Clinique Ruj 33tl
    *Clinique Göz kalemi 29tl
    *Bobbi Brown Highlighter Pen 40tl
    *Bobbi Brown Allık 53tl
    *Bobbi Brown Far 53tl
    *Mac 3'lü yuvarlak far 18tl
    *Mac tek renk far 16tl
    *Mac Allık 27tl
    *Mac Studio Moisture renkli Nemlendirici 39tl

26 yorum:

  1. urun yorumlarinizi merakla bekliyorum. ozellikle estee lauder perfectionist seti tanitabilirseniz cok mutlu olurum. setin icindeki urunlerin boyutlari nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canım, bende sabırsızlanıyorum anlatmak için:)

      Sil
  2. Selen'nimm, çok güzel şeyler almışsın, hepsini sağlıkla keyifle kullan bitanem ♥ Çok öpüyorum seni ve bebişlerini :) :*

    YanıtlaSil
  3. Nihancım sayende:) bizim kızlarında hayır duasını aldın:) bizde opuyoruz seni:)

    YanıtlaSil
  4. Ay inanmıyorum ya cok güzel seyler almışsın ustelik cok uyguna. Her birine bayıldım. Jo Malone setin fiyatını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim:) Jo Malone gerçekten çok uygun fiyata geldi.

      Sil
  5. waaow harikaymış, ist a geldikçe uğranacak yerim belli oldu ;) güle güle kullan, nefis seçimler

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bildiğim kadarıyla fotoğraf çekimine izin vermiyorlar ama çekmeyi başarmışsınız tebrikler valla :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Özlem:) yaşıma hürmeten midir nedir bende anlamadım, istediğim heryerde sevil-tekin acar rahatça foto çekiyorum.Dün sephorada mia yedek uçlara bakıyodum görevli fotoğ çekin isterseniz dedi ! Bende çektim:))))

    YanıtlaSil
  8. Yazınızı okuyunca bir Estee müdavimi olarak kalp krizi geçirecektim bana İstanbul yoklu gözüküyor o zaman:) Hedef Elca:))

    YanıtlaSil
  9. Aynen! Parfümden makyaja cilt bakımına kadar adeta bir Estee L. Cenneti! :)))

    YanıtlaSil
  10. merhaba ben de yarın gideceğim ama parfüm konusunda çok güvenemediğim için bugün aldım

    jo malone'un intense serisinin fiyatlarını merak ettim resimlerde var ama tam net görülmüyor hatırlıyor musunuz?

    teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar, Baştan 2.fotoğrafın sağ altındaki stand Jo Malone Parfüm standı. İntense serisi varmıydı hatırlamıyorum ama fiyat 80tl fotoyu üzerine tıklayınca büyüyor. Parfüm konusunda güven, zaten tekin acar, ko malone, sevil 'e o markaları amerika'dan getiren firma bu. Ben kokladım ve kesinlikle orjinal; imzamı atarım. Jo malone muhteşemdir bu arada güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  12. Ay pardon 5. Fotoymuş:) benim genç çıktığım fotoğrafı saymazsak:) bastan 5.fotoğraf.

    YanıtlaSil
  13. çok teşekkürler:) sizin dediğiniz gibi kesinlikle orijinaldir . sadece bazen fazla rafta bekleyince kokunun kalitesi düşebiliyor ama siz de koklamışsınız. Resimde yandan siyah siyah gözüküyorlar.) Beyazları yarı fiyatına gelmiş nerdeyse, intense de öyle olacaktır büyük ihtimal. Yarın bakacağım, umaırm çk fark yoktur.) bir dahaki sefere müracaat ederim artık.

    Siz de güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  14. Ben teşekkür ederim:) Hepsini kokladım taze:))) Bendede bu bayat-raf takıntısı var. Sevil/tekin acar ve bilimum kozmetikçide o spotlar altında 50 dercede makyaj malzemesi ve parfüm almak beni tedirgin ediyor.İnternetten sevil ve tekinacar depodan yolluyor diye oradan sipariş veriyorum.Benim Elca'dan aldığım Jo malone setindeki parfüm çok taze çıktı.Yakında yazısını da yazacağım; 50tl yukarıda fotoğrafı var .

    YanıtlaSil
  15. Ben uazun zamandır elca kozmeticten alışveriş yapıyorum. Kredi kartı kullanılmadığı için uazaktan da gittiğim için gitmeden evvel alacağım ürünleri ve fiatlarını teyit edip gidiyordum. Fakat uzun zamandır 0212 286 33 76 numaralı telefon larına ulaşamıyorum. <telefon numaraları değişti herhalde bana yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru, güncel numaraları 02122863376. Aramaya devam et.eskisen 02123650058 idi ama artık o numara iptal. Sevgiler:)

      Sil
  16. Mac fircalarin fiyatları neydi hatirliyomusunuz ?

    YanıtlaSil
  17. Mac fırçalar fazla indirimli değildi; 20-30tl arası indirimi vardı.mesela 100tl lik fırçayı 80tl ye, 80tl lik fırçayı 60tl ye satıyorlardı. Mac fırçaların tam serisi yok zaten, birkaç çeşit var.

    YanıtlaSil
  18. Daha uygun fircalae varmiydi peki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Duygu, Mac'in yanısıra Estee Lauder, Bobbi Brown ve Clinique markalarının fırçaları var. En uygun giyatlı fırçalar Clinique markasının oldukça indirimliydi.

      Sil
  19. Teşekkür ederim diğer yorumda da fircalar yazacakken telefonun azizligi :)) tekrar teşekkür ederim bende gitmeyi düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  20. Merhaba Hangi gün açık olduğu ve çalışma saatleri hakkında bilginiz var mıdır*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:) elca kozmetik ctesi-pazar kapalı ve haftaiçi 10.00-17.00 arası açık. Sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...