24 Aralık 2014 Çarşamba

DIOR HOLIDAY COUTURE MAKYAJ PALETİ

DIOR HOLIDAY COUTURE COLLECTION MAKEUP PALETTE 

        Yılbaşı deyince makyaj seti, makyaj seti deyince benim için Dior!  Siyah deri, fermuarlı çantasında diğer tüm markaların aksine cüzdan formunda kullanışlı ve heryılki gibi en son çıkan ürünlerini barındıran harika bir set. Her Dior makyaj paletinde yaptığım gibi bu şık deri paleti ürünler bitince panını çıkarıp cüzdan olarak kullanmayı planlıyorum. 20 gün önce İstinyepark Dior mağazasında Dior cüzdanların yaklaşık 2000tl olduğunu da görünce oh yine kardayım sevinci beni sardı:))
    Dior makyaj paletinden çift başlı süngerli far aplikatörü, çift başlı far için kıl fırça ve katlanabilir allık fırçası çıkıyor. Her üç fırçada çok kaliteli sık yıkamama rağmen deforme olmadı, asla kıl dökmüyor hatta kılları yana bile yayılmadı. Kutunun içinden paleti daha verimli kullanmak için resimli kullanım kılavuzu çıkıyor, onuda fotoğrafladım.Paletin arkasında ürünlerin gramı ve kullanım süresini de fotoğrafın üzerine tıklayarak daha büyük görebilirsiniz.


 

    Dior makyaj paletini 20 gün önce aldım ama hem gündüz, hemde gece o kadar çok elim gitti ki neredeyse yarıladım. Palet solda altın renkli simlerden oluşan Illuminating Powder yani aydınlatıcı Pudrayla başlıyor. Bu aydınlatıcı pudra tüm yüze makyajı sabitlemek ve ışıltı vermesi için kullanıyor ama ben allık fırçasıyla yanaklarıma kullanmayı tercih ettim. Bazen de allıkla karıştırarak kullandım.
İkinci ürün Dior Blush 830 numaralı mat yapıda toz allık. Rengi harika, tam doğal tonda pembe, hafif güneşten pembelenmiş gibi bir renk veriyor.

Palette tam 6 tane far bulunuyor.Üst sırada bulunan üç far metalik-simli yapılarından dolayı "Glow Look" denilen ışıltılı gece makyajı için kullanılıyor. Soldaki renk nude ışıltılı ve pembe alt tonlu Light Pink Base 614, ortadaki simli Bronz Kahve Irridescent Brown 669, ve en sağda yılbaşı setlerinin vazgeçilmezi simli altın rengi far Mono Gold Highlighter 616 var.
Alt sıradaki üç far ise "Smokey Look"denilen buğulu ve gölgeli göz makyajı için hazırlanmış. Soldaki far mat yapıda benim en sevdiğim renk Light Grey Base 034 numara hafif kahve alt tonlu gri renk. Ortadaki far acı kahve tonunda 968 numara. ve en sağdaki en son far yine yılbaşı paletlerinin vazgeçilmezi simli siyah far Black Sparkling Liner 085 numara.
Tabiki tüm farlarda olduğu gibi açık renkler daha uçucu koyu renkler ise daha kalıcı ve pigmentli olmasını beklerken çok kalıcı çıktılar.
En sağda üstte çilek renginde dudak parlatıcısı 658 ve altta mat yapıda pembe alt tonlu nude ruj 263 bulunuyor.
Ürün sayısı çok olduğu için bileğimde ayrı ayrı fotoğrafladım. Üsteki fotoğraflar evde, altındakiler ise dışarıda çektim.



   Renkler o kadar dozunda ve iyi seçilmişki, profesyonel olmadan da şık bir makyaj ortaya çıkarabilmek mümkün. Armani Maestro yada D&G Luminous Krem Fondötenimle sürdüğümde gözler dudaklar harika duruyor.Fotoğraflarda bebek gibi süper bir görüntü veriyor.

   Dior Couture Collection makyaj paletini Tekin Acar'dan 295tl'ye satın aldım. Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz. Dior'un 2015 Yılbaşı için birçok set seçeneği de var.













5 yorum:

  1. blogun çok çok çok güzel sürekli takip etmeye çalışıyorum
    gerçekten kaliteli ve kullanışlı ürünler tanıtıyorsun
    çok tebrik ederim :) :)

    YanıtlaSil
  2. Paletin renkleri harika bayıldım güle güle kullan canım.Bloğunu takibe aldım beklerim.Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler.Blogunu takibe aldım:)

    YanıtlaSil
  4. Özellikle 616 rengine bayıldım :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...