9 Aralık 2014 Salı

DAVIDOFF COOL WATER EDT ERKEK PARFÜM

DAVIDOFF COOL WATER EDT MEN 
       Kokusu Arko traş köpüğüne benzetilen Davidoff Cool Water'ın hikayesi bambaşka. Bana göre benzemiyor o ayrı.Arko daha çok kokunun beyaz sabun eklenmiş versiyonu gibi, ve eğer orjinal bir Davidoff Cool Water(tekin acar yada Sevil'den) satın aldıysanız sandal ağacı ve nane yaprağının baskın kokusunu ayırt edebilirsiniz. 

      Okyanusun serin sularını hedefleyerek ismi verilmiş ve bileşenleri oluşturulmuş Davidoff Cool Water dünyada en çok satılan ve en çok bilinen erkek parfümlerinden biri. Çok unutulmaz imza bir kokusu yok fakat şöyle bir özelliği var, heryaşa ve duruma hitap eden klas bir koku. Fiyat skalası da çok uygun. Hediye etmek için, kullanmak için fazla para harcamadan doğru bir tercih yapmış olursunuz. Sahte parfüm alıp parayı sokağa atmaktansa Tekinacar'dan Davidoff Cool Water'ı mis gibi sipariş edin bence. Denizi ve yosun kokusunu hissettiren calone aromakimyasalı bu kokunun ana temasını hakimiyet altına almış.Parfümün tasarımcısı Pierre Bourdon Dior,Ferre,Escada,YSL gibi ünlü markalara parfüm tasarlamış dünyanın en ünlü Parfümörlerinden. Aslında birçok ünlü parfümörün yaptığı gibi Creed Green Irish Tweed isimli kendi tasarladığı pahalı couture parfümü daha tanınır ve satılabilir olması için Davidoff Cool Water ismiyle piyasaya çıkarmıştır. Dupe yani muadil adı verilen bu pazarlama sistemini daha önce Christian Dior ve Jacques Guerlain'ın da yaptığı gibi özel tasarım parfümlerini daha ucuz sentetik malzeme ile tüm dünyaya kendi markalarının adı altında satışa sunmuşlardır.(Ellerine sağlık bizde kullanıyoruz böylece:))))



    Standart bir erkek kokusu var ama 1988 yılında piyasaya çıkan bu parfüm zamansız bir koku, 2014 yılında da gayet trend duruyor. Üst notalarda: Lavanta,yeşil elma,nane,kuşburnu,kişniş,biberiye,portakal çiçeği
Kalp notalarda: Sardunya,sandal ağacı,yasemin,meşe yosunu
Dip notalarda: Kehribar,tütün,misk,sedir ağacı


  Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 
  40ml fiyatı 69tl,   75ml fiyatı 157tl,    125ml fiyatı 229tl 
     

1 yorum:

  1. merhabalar ben de kadın olanını kullanıyorum cool water. Orjinalleri çok pahalı olduğundan bir daha almayacağım. Açık parfüm olarak buldum. Kalıcılığı çok az oluyor öyle olunca ancak 5 TL Loris markasından aldım ve 5-6 fıs sıkarak 2-3 saat götürüyor. Bir denemenizi tavsiye ederim :)
    bana da beklerim http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...