17 Ekim 2014 Cuma

MARLIES MÖLLER BRILLIANCE COLOUR SHAMPOO & SEAL SPRAY

MARLIES MÖLLER BOYALI SAÇLAR İÇİN PARLAKLIK VEREN ŞAMPUAN VE SAÇ SPREYİ
       Saçlar boyalı olup bir de deterjanımsı marketlerde satılan şampuanları kullanınca elde  yıpranmış mahvolmuş saçlar kalıyor. En kalitelisinden şampuan ve saç kremi bulup minik minik kullanıp saçlarımı öldürmemeye kararlıyım. Bebek şampuanı ya da Marlies Möller gibi zararlı içerik bulundurmayan şampuanlar fazla köpürmüyor ama saçı nazikçe temizliyor. Boyalı saçların en büyük sorunu, parlaklığını ve nemini kaybetmesidir. Cansız görününen yıpranmış saçlar için piyasada birçok ürün var ama işe yarayan birkaç tane. Daha önce Essential serisini anlattığım Marlies Möller tekrar tekrar aldığım, memnun kaldığım bir Alman saç markası.


    Brillance Colour Shampoo 
      Boyalı saçlar kimyasallara maruz kaldığından içindeki keratin maddedsi azalıyor, azaldıkça saç kuruyor-yıpranıyor-kırılıyor. Saça kaybettiği nemi ve parlaklığı kazandıran bir şampuan.Saçım çok yıprandığı dönemde bu boyalı saçlar için olan şampuandan kullanıp saçımı kendine getiriyorum. Gerçekten hızlı sonuç alabileceğiniz nokta atışı yapılabilecek bir ürün.


   
 Brilliance Colour Seal Shine& Protection Sprey
  Bu saç spreyi ise banyodan sonra saçın nemini havlu ile aldıktan sonra saça sıkılıyor. Çift fazlı olduğu için önce çalkalayıp sıkın. Saçı tarıyorsunuz ve saça inanılmaz bir parlaklık nem veriyor. Saçı ağırlaştırmıyor yağlı durmuyor. Saç öyle uysallaşıyorki föne gerek kalmadan şöyle bir kuruttuğunuzda bile saç şekil alıyor. Beni çarpan noktası ise ışıl ışıl saçımın parlaması. Renksiz ve kokusu yok denecek kadar az.
  Saçımı hergün fönlüyorum, maşa, hele düzleştirme makinesi çok kurutuyor dediğim günler geride kaldı. Evde kendim maşa yaptığımda bile saçım harika şekil alıyor ve parlıyor.




      Marlies Möller Şampuan ve saç spreyi ikisininde kapağı açıldıktan 12ay sonra kullanım süresi bitiyor. Sephora'dan geçen ay Şampuanı 200ml 78 tl ve Saç spreyini 125ml 87 tl'ye aldım. Sephora'nın internet satışı yok o yüzden Sevil'den buraya tıklayarak kredi kartı/havale ile satın alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...