17 Ekim 2014 Cuma

GUCCI RUSH WOMEN EDT

GUCCI RUSH EDT KADIN PARFÜM 
       GUCCİ Parfümlerinde herzaman kişiselleşen tarz olmayı başarabilen tonlar yakalıyorum. Gucci rush 1999 yılında piyasaya çıkmasına rağmen günümüzü yakalayan notalara sahip. Baharatlı ama araya eklenen meyvelerle müthiş uyum sağlamış çok karakterli bir koku.Başlarda meyveli tonlar şeftali yumuşak bir koku gibi başlasada sonradan ortaya çıkan kişniş baharatlı ve baskın bir parfüm yaratmış. Alt notasındaki erkek parfümlerinin vazgeçilmezi vetiver ve paçuli bu parfümü diğer kadın parfümlerinden ayıran karakterli ve değişik bir koku yapmış.




 İçeriğinde üst notalarda: Şeftali, frezya, Kalifornia gardenyası
kalp notalarda: Kişniş, Türk gülü, yasemin
Dip notalarda: vanilya, paçuli,vetiver


   Sonuç olarak edt olmasına rağmen kalıcı , baharatlı ama insana baygınlık vermeyen güzel bir parfüm. Kış ayları ve yaş/cilt tonu skalası olarak herkese uygun. İnsana gizemli ve sağlam bir hava kattığı ise kesin. Bende kalan kokusu başlarda şeftali ve kişnişin birleşimi daha sonra kıyafetimde en az 2 gün kalan vanilya+kişniş kokusu. Şişesi diğer parfüm şişelerinin aksine cam değil mikadan yapılmış, seyahatlerde valizde kırılma tehlikesi yok, en korktuğum şey.


  75ml Gucci Rush edt parfüm fiyatı 147tl Bigmall'den satın aldım. Bigmall-Günerler kozmetik telefonla sipariş için 0 216 4051581 havale veya kredi kartı ile satın alabilirsiniz.
   Günerler kozmetik internet sayfası için burayı tıklayabilirsiniz.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...