21 Ekim 2014 Salı

ESTEE LAUDER RE-NUTRIV EL KREMI

ESTEE LAUDER RE-NUTRIV HAND CREAM
      
       Re-Nutriv Serisi Estee Lauder'in en başarılı serisi bana göre. 40 yaş üstü ciltler için göz-yüz kremi, yüz temizleme ve gece bakım serumları annem için tercih ettiğim 1 numaralı cilt bakım ürünleri. Tüm serinin içeriğinde bulunan etken maddeler ciltte oluşmuş kırışıklar ve tüm yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırıyor. Yaşlanma belirtisi dediğim; yaşlandıkça ellerde melanin kaybından kahverengi lekeler oluşur. Bu lekeler güneş lekesinden daha koyu ve geçmesi daha zor lekelerdir. İşte bu krem ellerde oluşmuş buruşukluk, kahverengi yaşlılık lekelerini siliyor. Elleri nemlendirirken nem dengesini gün boyu koruyarak el yüzeyini soğuk-poyraz rüzgarı gibi kurumasına sebebiyet veren zararlı etkilere karşı koruyor.

      Avustralya Bois yağı ile kalıcı nem sağlanırken Dut Özü koyu renk oluşumunu engelliyor.RN Mayası oluşmuş lekeleri siler ve leke oluşmasını engeller. Klinik Laboratuvarda geliştirilen patentli formülü N-Acetyl Glukosamin melanin üretimini arttırır. Çin Spike ve Kafein nem dengesini korur cilde kremin derinlemesine nüfuz etmesini sağlar.

 

     Re-Nutriv serisinin tamamında kolajen etki yani kırışıklıkları düzeltip tekrar oluşmasını engelleme  ve lekeleri silerek cildi tek tonda tutma özelliği var. Düzenli kullanıldığında botoxa gerek kalmıyor.Ve zamanla cilde yavaş yavaş yedirildiğinden botox gibi yapay durmuyor. Genlerimden dolayı şanslıyım diye yalan atabilirsiniz :)



   100ml fiyatı 175tl buradan inceleyip satın alabilirsiniz. Kapağı açıldıktan 24 ay sonra kullanım süresi bitiyor. Dikkat etmeniz gereken herzamanki gibi kapağındaki şeffaf koruma bandı, ilk açan siz olun bayat olmasın.
 




1 yorum:

  1. bu ürün bir süredir ilgi alanımda, ama bir el kremine bu kadar para bayılamayacağım henüz :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...