22 Ekim 2014 Çarşamba

MAC MAKYAJ SETİ LOOK IN A BOX PINK

MAC LOOK IN A BOX  ALL ABOUT PINK MAKEUP SET 

        MAC Cosmetics her hafta yeni koleksiyonlar çıkararak piyasada yenilik deyince akla ilk gelen marka oluyor. Bu tarz setleri internet sitesinde satışa koyar koymaz tükeniyor, hızlı davranmak gerekli. Bir rujun 55tl olduğunu düşünürsek bu setler daha ucuza geliyor, hemen tükenmesi normal. Seti 2 hafta önce kendi sitesinden 135tl'ye aldım, satın almak isteyen burayı tıklayabilir. 

      Look in a Box serisi üç farklı seçenekten oluşuyor; beyaz tenli olanlar için All About Pink-Pembe tonları, Kumrallar için All About Nude-Doğal tonlar ve Esmerler için All About Coral-Mercan Tonlar. 
     


       
         Benim seçimim All About Pink-Pembe tonlar içeren set oldu. Fuşya-Pembe tonlar içeren, göz makyajı için yumuşak fakat dudakları ön plana çıkaran bir set. İçinde kızıl kahve otomatik göz kalemi, üç farklı tondan oluşan far seti, fuşya tonda mat serisinden ruj ve yine fuşya rengi dudak parlatıcısından oluşuyor. 


        Parlatıcıyı sürmeden, farı da daha açık tonları kullanarak gündüz makyajımda; daha koyu tutarak da gece makyajımda kullandım. 

      

  Göz kalemi technakohl serisinden yani otomatik, yumuşak uçlu bir kalem. Kızıl-kahve tonlarında ve tüm göz renklerine uygun. Yapısı yumuşak, kalıcılığı ve gözaltına akma sıkıntısı ise orta derece. 







        Göz farı ise üç tondan oluşuyor; bej ton mat yapıda ve tüm göze alt ton olarak kullanılabilir.  Altın rengi ise göz pınarına veya göz kapağı üzerine ışıltı olarak kullanılabilir, simli olduğu için gece kullanımı için daha uygun. 
En altta bulunan far ise  grenat renk , denilen vişne kırmızısı ve mürdüm arası güzel bir ton. Göz kapağı kıvrım bölümüne 217 numaralı far fırçası ile gölgelendirme yapılabilir. 
      Farların uygulaması, yapıları çok hoşuma gitti tabiki koyu renk en kalıcıları ama açık renkler için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. 




          Mat yapıdaki fuşya rujun ismi "Embrace Me" , yumuşak yapıda, fırça ile kullanıldığında daha düzgün duruyor, ve eğer dudaklarda kuruma çatlama varsa öncesinde nemlendirmek gerek.Kalıcılığı orta seviyede. 


  

     Son ürün dudak parlatıcısı Unlimited Style Lipglass fuşya rengi, altın pırıltılar içeriyor. Tek başına ya da dudaklara dikkat çekmek için rujun üzerine sürülebilir. Nude rujların üzerine de çok hoş duruyor. Kalıcılığı fena değil, neon renk olduğu için göz-yüz makyajını hafif tutmak gerekiyor. 






     *Makyaj: Look in a box Pink göz kalemi, üçlü far seri , Embrace Me ruj, Guerlain Parure Gold Fondöten, Chanel les Beiges no.50 allık, Armani Eyes to Kill maskara. 
    







1 yorum:

  1. Harika bir set, çok beğendim ♥ Sana pembe ruj çok yakışmış kuzum ♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...