22 Ekim 2014 Çarşamba

212 VIP MEN EDT CAROLINA HERRERA

212 VIP CAROLINA HERRERA EDT ERKEK PARFÜMÜ
       Carolina Herrera markasının kült parfümü 212 ve daha sonra çıkardığı 212 Sexy'den sonra 2011 yılında piyasaya sürdüğü "VIP" edisyonu yani "özel kişi, önemli insan" sıfatını kullanarak daha pudralı kıvamda olan 212 piyasayı ele geçirdi. En çok satılanlar listesinden hiç inmeyen 212 VIP Men, Limonlu fresh 212 ve buna baharat eklenmiş 212 Sexy ve baharat azaltılıp odunsu notalar çoğaltılarak votka ve pudranın eklenmesiyle eşsiz bir parfüm olmuş. 



      Reklam Lansmanında yer alan "Are you on the List?" cümlesi parfümün hitap ettiği erkek segmentinin gece klüplerinde sıra beklemeden listede ismi olup heryerde VIP muamelesi gören kendine güvenen kısaca playboy hisseden olduğu anlaşılıyor. 

    Üst notalarda: pembe biber,havuç,zencefil, havyar
    Kalp notalar: nane,votka,cin, tarçın ve uzakdoğu baharatları 
    Alt notalar: Sandal ağacı,kehribar, kunduz derisi,pudra 

 Eşimin üzerinde kalan kokusu hafiften zencefil ve odunsu başlangıç yapsada kesinlikle pudra! Hatta Jean Paul Gaultier Le Male 'den bile fazla pudra kokusu hakim. Votka kendini çok hissettirmesede mükemmel bir birleştirici olmuş geçişleri çok iyi yakalamış. 

   Kendine güvenen, kalıcı kokusu olan karakterli bir koku. Dinamik yapısından ötürü 45 yaş üstü erkeğe hafif kalabilir o yüzden babalara değil, sevgiliye hediye edilecek bir parfüm:) 

     100ml edt parfüm fiyatı 190 tl Bigmall (İstanbul Viaport AVM) kozmetikten aldım, sitelerini inceleyebilir telefonla 02164051581 kredi kartı yada havale ile satın alabilirsiniz. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...