22 Ekim 2014 Çarşamba

GUERLAIN GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİSİ VE PEELING JELIİ

GUERLAIN SECRET DE PURETE EYE MAKEUP REMOVER AND EXFOLIATOR 
       Fransız markası Guerlain,  Chanel ve Dior'a göre daha  pahalı makyaj/cilt bakımı ürünleri olduğunu daha önce yazmıştım. Guerlain cilt bakımında ne kullanırsam kullanayım daha önce kullandığım markaları silip geçiyor. Cilt bakımında krem ve serumlardan önce en önemli adım temizlik ; ve temizlik için Guerlain'in "Secret de Pureté" yani Temizliğin Sırrı serisinden Göz Makyajı Temizleyici ve Yüz Peeling Jeli kullandığım en kaliteli-işini layıkıyla yapan ürünler.
    Secret de Pureté serisi Kristal Lotus çiçeği özünden üretiliyor, yüz temizleme jeli, tonik, yüz temizleme sütü gibi tüm arındırma ürünleri mevcut. Hindistan yağmur ormanlarında bulunan Kristal Lotus çiçeği , statik iticilik özelliğinden dolayı ciltle bütünleşerek tam arınma sağlar. Bu iki ürünü de kullandıktan sonra yüzümdeki etkisi tam anlamıyla "duru" bir cilt oldu. Duru, arınmış gıcır gıcır bir cilt. Temizlerken aynı anda bakım yaptı.

    Guerlain Göz Makyajı Temizleyici:
Guerlain'in farları,maskaraları o kadar kalıcı ki altına baz uygulamadan tüm gün dayanıyor.Bunu baz alarak tüm kalıcı,inatçı makyajı çıkarıcı bir ürün yapmışlar. Tüm göz makyajı temizleyiciler gibi beyaz+mavi solüsyon karışımı çift fazlı yani kullanmadan önce birleşmeleri için çalkalamak gerekiyor. Ve yine diğerleri gibi dudak makyajını çıkarmak için de kullanılıyor. Farkına gelirsek asla yağlı bir his bırakmıyor, ya da kurutmuyor. Duru-temizlenmiş bir cilt bırakıyor. Kokusuz, içeriğini merak eden olursa diye fotoğrafladım. Vazgeçilmez göz temizleyicim Lancome Bifacil bile bundan sonra yağlı gelmeye başladı. Koruma bandı açıldıktan 6 ay sonra kullanım süresi bitiyor.
 


   Guerlain Yüz için Arındırıcı Peeling: 
   Diğer tüm jel peelingler gibi haftada 2 kez uyguluyorsunuz. Daha iyi sonuç almak için sıcak banyodan sonra gözenekleriniz iyice açıldığında tüm yüze,boyna dağıtıp yuvarlak hareketlerle masaj yaptıktan sonra 5dakika bekleyip ılık suda durulamak gerekiyor. Farkı ne diye soracak olursanız ben hiç bukadar küçük tanecikli peelingle karşılaşmamıştım, kum tanesinden bile ufak. O kadar naif, o kadar cildi okşuyorki peeling değil de cilde krem sürüyormuş hissi veriyor. Peeling sonrası duruladığımda cildimde gerilme/nemlendirici sürme ihtiyacı hissetmedim.Cildi yumuşacık bırakıyor. Düzenli kullanımda ise cilt tonumda koyu renkler azaldı, siyah noktalar neredeyse hiç kalmadı. Koruma bandını açtıktan 12ay sonra kullanım süresi bitiyor.



   Herhangi alerji,memnun kalmama riskine karşı özellikle cilt bakım ürünlerinizi Sevil, tekinacar, sephora gibi kendi kozmetik mağazalarından satın alın. Koruma bandı açılmamış, raf ömrü geçmemiş olsun.




    Guerlain 125ml Göz makyajı temizleyici fiyatı 170tl ; Guerlain 75ml Peeling fiyatı 130tl buraya tıklayarak satın alabilirsiniz. Ufacık kullanım temizlik için yeterli oluyor, daha hesaplı bir ürün aslında.






2 yorum:

  1. kozmetik dolabını cidden merak etmeye başladım :))) Guerlain'ın Orchidee Imperiale Exceptional Complete Care Mask'ına takıntılıyım. Henüz erken diye kendimi avutuyorum...

    YanıtlaSil
  2. Nilgün ruh ikizim sensin! Orchide Imperiale rüyalarımı süslüyor, fiyatı da bir o kadar:)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...