21 Ekim 2014 Salı

ESTEE LAUDER MODERN MUSE EDP

ESTEE LAUDER MODERN MUSE EDP KADIN PARFÜM 
       ESTEE LAUDER'in son çıkardığı kadın parfümü Modern Muse, Adı gibi Modern bir İlham Perisi. Tam olarak 2014 yılına yakışan modern notalarda kaliteli bir koku. Çiçeksi olarak nitelendirebileceğim parfüm içeriğinde üst notalarda yasemin, zambak
kalp notalarda: paçuli, Madagaskar vanilyası,kehribar
dip notalarda ise  sedir ağacı bulunuyor.




       Yumuşak, çiçeksi Edp olduğu için kalıcı fakat çok yoğun ve baygınlık veren bir koku değil. Bana tam olarak  Estee Pleasures ve Lancome Hypnose karışımı gibi geldi. Üzerimde hoş bir zambak kokusu kaldı; odunsu notalar ve kehribarı hiç hissetmedim. Amerika'da yılın parfümü seçilen Modern Muse saatler geçsede ekşime yapmadı,kokusu değişmedi.

    Şişesinin tasarımı modern olmuş, sprey kapağını ayrı yapmak yerine Gucci Rush gibi bastırmalı sprey yaparak değişiklik katmışlar. Her yaştan kadın için , hafif ama etkili çiçek kokusu olsun vede kalıcı olsun isteyenler için ideal.

   30ml edp parfümü bu haftasonu Antalya Terracity Sephora'dan 99 tl'ye aldım, malesef internet satışları yok, o yüzden satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 










2 yorum:

  1. Estee Lauder'dan alışverişle testerı gelmişti. Parfüm konusunda tutucu olsam da kokuyu beğendim. Ancak pek kalıcı olmadı bende...

    YanıtlaSil
  2. I love cosmetics - shadows, lipsticks and white cosmetics Estee Lauder. Favorites are my pleasure perfume ... probably because they have my favorite flavors - lilac, roses and peonies .. :)


    Would you like to follow each other? I'd be so happy! :)

    http://vkusnosbety.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...