23 Ekim 2014 Perşembe

DIOR SERUM RUJ 510 NUDE SERUM

DIOR SERUM DE ROUGE 510 NUDE SERUM 
     DIOR'un en güzel  ruj serisi Serum de Rouge dudakların dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlayan yeni bir seri. 30 farklı renk tonuyla pembeden kırmızıya, fuşyadan mercan renklerine istenilen tonu bulmak mümkün ancak Serum de Rouge'yi en çok satanlar listesine sokan Nude(doğal) tondaki renkleri. 


    Diğer Dior rujlar gibi, lüksü sonuna kadar yaşatan harika nemlendiren bir ruj olduğu kadar ne yazikki kalıcılık orta seviyede. Dior rujların kalıcılığını arttırmak için ruj fırçamı önce Kryolan Dermacolor spreyle ıslatıp sonra fırçama ruju alıyorum. Tabi bir diğer yöntem de önce dudakları benzer bir dudak kalemiyle doldurup sonra ruju fırçayla sürmek. Her iki yöntemle de sonuç gayet başarılı. Makyaj bazlarından da yardım alabilirsiniz, faydası oluyor. 

    Dior Serum de Rouge 510 Nude Serum adı üzerinde tam olarak Nude renk. Nude İngilizce anlamıyla çıplak yani doğal ten rengi demek. Dudaklarda doğal duruşuna bayılıyorum. Toprak alt tonlu bir sıcak pembe , fakat dudağa sürüldüğünde tam dudak rengini alıyor. Rujun yapısı kremsi, mat değil pırıltısı da yok. Dudakları nemlendiriyor, örtücülük orta seviyede. Gloss kadar yağlı durmuyor, dudak çizgilerini örtüyor. 



    Alttan çevirmeli olarak kullanılan rujun en sevmediğim yanı ise 2gr olması.O kadar az ki, çok kısa bir sürede hemen bitiyor. Fiyatına oranla bu bir dezavantaj. Güzel yanı ise Spf 20 yani 20 faktör güneş koruması var. En sevdiğim özelliği ise fotoğraflarda müthiş duruyor. Dikkat etmeniz gereken yine ürün koruma bandı. Mağazan alırken kasada kutusundan çıkarıp bakın çünkü ürün açıldıktan 12 ay sonra kullanım süresi bitiyor. 
   2gr ruj fiyatı 118tl satın almak isteyen buraya tıklayabilir. 





1 yorum:

  1. tam benim rengimmiş. Ama sizin de söylediğiniz gibi pahalı. ah çilek ah :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...