27 Ekim 2014 Pazartesi

BIOTHERM AQUASOURCE CİLT BAKIM SETİ

BIOTHERM AQUASOURCE SET

       Ufak deneme botuytlu ürünlerle yazı yazmak pek adetim değil, fakat Aquasource Deep Serum daha önce kullanıp sevdiğim bir üründü, bu paketi de alınca hemen yazısını yazmak istedim. Biotherm genelde hafif yapılı nemlendiricileriyle ön plana çıkış bir Fransız markası. Daha çok genç ciltlere uygun vücut losyonları ve su bazlı nemlendiricileri hafif ve güzel nemlendiriyor. Bir iki defa kırışıklık karşıtı serumunu denemiştim ama çok sonuç vermedi bende. 



   Douglas'tan geçen hafta aldığım bu set üç üründen oluşan bir deneme paketi. İçinde yüz için nemlendirici günlük krem , yüz için nemlendirici serum ve yüz temizleme toniğinden oluşuyor. Bu set normalden karmaya dönük ciltler için.

Biosource Temizleyici yüz toniği, yüzü makyajdan yada günlük kirden arındırmak için temizleyici. Clinique 2 numaralı cilt tipi temizleme toniği ile çok benzettim. Güzel temizliyor ve hafif. 




        Aquasource Deep Serum ise daha önce kullandığım ve aklımda pozitif kalmış hafif bir krem. Çok hafif kesinlikle ağırlık yapmayan normalden karmaya dönük cilt için nemlendirici serum. Gayet güzel nemlendiriyor. Gece uyumadan önce sürüp yatınca sabah duru ve yumuşacık ciltle uyanıyor insan. 

       Aquasource günlük nemlendirici krem yine normalden karmaya dönük ciltler için sabah akşam cildi hafifçe nemlendiriyor. Kırışıklık gibi probleminiz yoksa yaş aralığınız 18-28 arasındaysa uygun bir set. Alerjik ve hassas ciltlere de güvenle kullanılabilir. 

30ml tonik, 7ml serum ve 20ml nemlendirici olan bu üçlü set fiyatı 29tl, geçen hafta Douglas'tan aldım. Douglas Türkiye'de internet satışı yok ama buraya tıklayarak Boyner'den inceleyebilirsiniz. 




















4 yorum:

  1. Aaa setin fiyatı oldukca uygunmus. Ben de Biotherm'in bu serumu ve Skin Ergetic serumunu cok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet boyle uygun fiyat tanışma paketleri oluyor Douglas'ta, umarım Türkiye internet sitesini hemen açarlar :)))

      Sil
  2. Biothermi nedense hic merak etmedim simdiye kadar, fransiz bir markasiymis oysaki bende hep fransiz cilt ürünleri kullaniyorum genelde. Ürünler güzel birseye benziyor, bittigi zamanda mutlaka tekrar yaz :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Viva aslında Biotherm su bazlı cilt bakım ürünleri olan güzel bi marka makyaj ürünlerini ise hiç denemedim.Ürünleri temiz görünüm için satın alınca fotoğraflıyorum ama yorumumu kutusu bitince yazıyorum.Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...