27 Ekim 2014 Pazartesi

BENEV NEM MASKESİ & NEM SERUMU

BENEV HYDRATING MASK & HYALURONIC HYDRATING SERUM
  Benev Amerika'da ünlü bir marka, sadece Cilt doktoru ve plastik cerrahların kliniklerinde bulunuyor. Ameliyat sonrası yada kimyasal peeling gibi operasyonlar sırasında ve sonraki tedavide Benev'i tercih ediyorlar. 

  California'nın en sosyetik yerinde merkez binaları var 
  Amerika'daki fiyatları ise diğer kozmetikler gibi uçurum değil, sadece 5-10tl daha ucuz. İlaç niyetine tedavi amaçlı kullanılan bir marka. Kuruluk varsa nemle tedavi ediyor, sivilce varsa epidermisin altından kurutuyor, leke tedavisi gibi birçok alanda ürünü var. 

  Ben eczaneden nem için maske ve nem serumunu aldım. Nem maskesi Hydrating Mask, kalın tabakalı ve cilde derinlemesine nüfuz eden bir maske. Ama diğer maskelere göre, örneğin Bioderma ve Nuxe'ün nem maskesine göre biraz daha fazla bekletmek daha iyi oluyor 10-15 dakika ciltte bekletin. Benim cildim yağlı ama yağlı/karma cilde göre tonik-peeling derken cilt geriliyor ve yağdan arındırdıktan sonra mutlaka nemlendirmek gerekiyor yoksa yüzde kırışıklık vücutta çatlak kaçınılmaz. Bundan niye iki tüp aldım peki, kilo alıp verme-hamilelik gibi etkenlerden göbek,yan kalçalar hatta kolun koltukaltına yakın bölgelerinde çatlaklar oluşuyor. Bu gibi kısımları vücütta sürekli yağlayarak veya kremleyerek bir şekilde nemlendirebilirsiniz ama cildin alt katmanına derinlemesine inen bir maske ve serum mutlaka kullanılmalı bana göre.



 

 Bu maske ve serumu yıllar önce de kullanmıştım. İlk hamileliğimde 24, ikincisinde 27 kilo aldım. Evlilik öncesi kiloma döndüm, tüm bunların hepsi iki yıl içinde oldu. Vücudumda hiç çatlak olmamasını başardım bunu sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sürekli zayıf-kilolu olma durumu tabi cildi de etkiliyor. Cildi kremlemek bu gibi durumlarda yetmiyor. Daha etkili ürünlere ihtiyaç var, ve düzenli kullanıma. Maskeyi cilt kuruysa haftada 2 kez başlayıp sonra haftada 1 kereye indirebilirsiniz. Cildinizin karma-yağlı olma durumunua göre ise ayda 1 kez gibi ayarlayabilirsiniz. 

    Nemlendirici Serum ise acil yardım bakımı olarak görüyorum. Cildimi ve sivilcelerimi kurutması için kullandığım sivilce kremi-maskesi-temizleyicisi gibi ürünlerin tümü zamanla cildin üst tabakasındaki nemi kaybetmesine sebep oluyor, ya da  kuru ciltliyseniz zaten ihtiyaç var.Ve tabi yaş ilerledikçe de nem ve elastikiyet oranı gittikçe azalıyor.Bu serumda yukarıdaki maske gibi yüz için ama tüm vücüda kullanabilirsiniz. Göz çevresi ve hassas olan bölgelere sürmeyin. Serumu çok az fotoğrafladığım gibi miktar alırsanız tüm yüze yetiyor. Serumu hamileyken kullanmayın, zaten doğum sonrası da kullansanız bu serum oluşmuş çatlak/kuruma için hemen düzeltiyor. Var olan çatlağınız varsa bu serumu mutlaka alın derim, ama iki tüp bitirmek gerek sonucu görmek için. Serum ilaç gibi kokuyor ama olsun, sonuç daha önemli:) Serumu ince bir tabaka halinde temiz ve kurulanmış cilde sürüyorsunuz, daha sonra yıkama veya silmeye gerek yok.



   Sonbahara girerken yüzde,vücutta kuruma olabiliyor; iyi bir peeling ve bu tarz nem maskeleriyle nem oranını sabit tutuyorum. Eczaneden aldığım Benev Hydrating 2  Mask nem maskesi 60gr fiyatı 120 tl, 
Benev Nem Serumu Hyaluronic Serum 19ml fiyatı 170tl ve paket açıldıktan 18 ay sonra kullanım süresi bitiyor. Benev'in ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz. Eczaneden veya internetten satış yapan eczaneleri tercih edin, raf ömrü geçmiş ürünler satan bilmediğiniz sitelerderden almayın. 








3 yorum:

  1. Fiyatlar yüksek ama verdiği etkiye değer sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Fatma:) Evet ürünler kesinlikle pahalı ama adam gibi ürün yapmışlar.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ürünler ben kullanıyorum çok memnunum alacağım ürünlerinde kozmatik karne den öğreniyorum çok rahat bir şekilde alıyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...