10 Temmuz 2014 Perşembe

ESTEE LAUDER PERFECTIONIST CP+R

ESTEE LAUDER PERFECTIONIST CP+R KIRIŞIKLIK GİDEREN SERUM 
  Öyle bir ürün olmalıki ciltteki kırışıklıklar, çizgiler anında düzelmeli 1 haftada sonucu görmeliyim diyorsanız bu yazıyı okumaya değer. 
 Estee Lauder markası kırışıklık karşıtı serumu Perfectionist CP'yi yeniden formüle etti ve Perfectionist CP+R'yi çıkardı. Perfectionist mükemmelleştirme anlamına geliyor. C: Correct yani düzeltme,  P:Prevent yani önleme, R:Reduce yani azaltma olarak ürünün ismini açabilirim. 

  Benim gibi 35 yaş üzeri tüm kadınların evinde yaşlanma/kırışıklık karşıtı serum bulunması gerekiyor. Zamana yenilmemek için en azından engelleyebileceğiniz kadarını yapmak gerekli. Botox/ Gerdirme türü estetik müdaheleleri maddi yada kişisel sebeplerden yaptıramıyorsanız çok çok iyi bir bakımla parayı ve en önemlisi zamanı kaybetmeden nokta atışı yapmak gerekir. Daha ucuza aldığınız ama içeriğinde gerekli etken madde bulunmayan ürünler para, zaman ve umut kaybına yol açar. Bu gibi ürünleri çok az miktarda uygulamak yeterli oluyor, 50ml tüm 1 yıl için yeterli. Tüm cilt tiplerine uyumlu benim yağlı cildimde de, annemin aşırı kuru cildinde de aynı sonucu gözlemledim. Annem 20 senedir Estee Lauder'in Re-Nutriv serisini kullanıyor, onun sayesinde bu markayla genç yaşlarda tanıştım makyaj malzemeleri ve cilt bakım ürünleri bir tane olsun ama en güzeli olsun diyebilmeyi öğretti bana. 

 Bu ürün nemlendirici özelliğe sahip bir ürün değil, kırışıklıklar için serum olarak kullanacaksınız. Gece yüzünüzü temizledikten sonra tüm yüze, boyuna hafif dokunuşlarla yedireceksiniz. Sabah/Akşam sürecekseniz nemlendiriciden önce sürmeniz gerekir. Perfectionist  CP+R güçlü bir formüle sahip; kırışıklığı önlüyor, mevcut kırışıklıkları cilt altından doldurarak düzeltiyor, cildi toparlayarak daha sıkı bir görünüme kavuşturuyor. Özel patentli CPR-75 teknolojiye sahip içeriği cildimi daha genç, daha canlı bir görünüme kavuşturdu. İlk günden itibaren cildinizdeki etkisini fark ediyorsunuz, 1 Haftanın sonunda inanılmaz derecede yüzümde bir toparlanma, 3 Haftanın sonunda ise yüzümde gerilme ve canlılık gözlemledim. 

İçeriğine baktığımda daha önceki ürünü CP'ye ek olarak silikon eklenmiş, yapısı daha yumuşak losyon kıvamında olmuş, daha hızlı emiliyor. Artemia Extract ise cildin kaybettiği bio-enerjiyi tekrar sağlayıp canlanmasına yolaçıyor. Peptitler,amino asitler, proteinler ciltteki kolajeni üretiyor ve kırışıklıkları cilt altından dolduruyor. İçeriğini güzel düzenlemişler, çok yağlı cildimde proteinlactis'e rağmen akne yapmadı. 
Özetlemek gerekirse söyleyeceğim şu, botox yaptırırken kullanılan kolajen maddeler bu ürünün içeriğinde mevcut ve ciltte emildiği anda etki etmeye başlıyor, 35 yaş üstündeyseniz veya 35 yaş altı olup cilt yaşlanması başladıysa botox benzeri işlem yaptıramıyorsanız, ya da yaptırdıysanız etkisini uzatmak istiyorsanız kesinlikle bu ürünü kullanmalısınız. Botoxun krem şekli. Daha acısız, daha uzun süreli, daha ekonomik. 

 30ml 240tl fiyatı var. Sevil tekin acar ve Estee Lauder kendi sitesinde satışı var satın almak isteyen buraya tıklayabilir.


Biz Amerika'dan anneme 50ml, bana 30ml boylarını aldık. İki tane 5ml bir tane 7ml toplam 17ml hediye boylarını verdiler. Türkiye'de Estee Lauder, Clinique gibi markalar kendi internet sitelerini açtı ve ordan satış yapıyorlar ve hediyeleri de gönderiyorlar. Mağazalarda yıllardır deneme boyu vermeyen satış danışmanlarına selam olsun:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...