19 Temmuz 2014 Cumartesi

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FLAWLESS CONCEALER LİGHT/MEDIUM

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FLAWLESS GÖZ ALTI KAPATICISI AÇIK-ORTA TON
  Estee Lauder'in gözaltı kapatıcısı Flawless Concealer yani kusursuz kapatıcı, kalıcığı ön planda olan  Double Wear serisinden geçtiğimiz senelerde çıktı. Daha önce incelediğim tam kapatıcılık sağlayan High Cover kapatıcısına göre yapısı sıvı ve daha hafif formu var. Genel olarak Armani Maestro kapatıcıma benziyor. Tamamen Maestro'daki gibi varlığını hissettirmeden-ağırlık yapmadan su bazlı formüle edilmiş; gözaltıtorbaları ve kırışıklara kesinlikle yerleşmiyor. Armani'den farkı ise daha kalıcı olması diyebilirim. Diğer bir farkı ise aynı lipglosslardaki gibi sünger uçlu aplikatörü var. Bu tarz sıvı kapatıcılar elden veya fırçadan çok sünger uygulayıcı ile daha güzel sonuç veriyor bence yol yol izi olmuyor. 

3 farklı renk tonunda satılıyor; eğer çok beyaz tenliyseniz Light, çok esmerseniz Medium uygun.Benim gibi bunların dışında bir ten renginiz varsa en uygunu Light/Medium açıktan ortaya olan ton. 
Resimde gördüğünüz gibi gözaltına 3 nokta bırakarak dağıtabilirsiniz.Ben göz kapağıma da kalanı dağıtıyorum, farlar için primer oluyor, kalıcılığını arttırıyor. Kesinlikle komedon, alerji oluşturmadı. Memnun kaldığım ve çevreme de sık sık tavsiye ettiğim bir kapatıcı oldu; yapısı çok hafif-kalıcı-ve tüm kusurları örten bir kapatıcı. 


  Estee Lauder'in "Double Wear Flawless Wear Concealer" Kapatıcısı 7ml 90tl satılıyor buradan satın alabilirsiniz. Ben 1,9ml ürünü yanında yine deneme boy rimel ile 25tl Douglas mağazasından satın aldım. Bu tarz mini boy alışverişleri seviyorum çünkü, birçok paket alıp taze taze kullanma fırsatı var; bir üründen sıkılmadan bitiveriyor bu da güzel birşey. Douglas, Boyner ve YKM mağazalarında her ay Estee Lauder'in bu tarz promosyon kutularını satın alabilirsiniz. Mesela şu an Boyner'de Estee Lauder'in maskarası 2,8ml ve lipgloss'u 4,6ml  birarada deneme boy ürün 39tl, Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. Douglas'ın Türkiye'de internet satışı yok o yüzden Boyner yada Ykm internet mağazından bu tarz promosyonları takip etmekte fayda var. 





  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...