7 Temmuz 2014 Pazartesi

CLINIQUE EXFOLIATING SCRUB

CLINIQUE ARINDIRICI PEELING


  Clinique markası cilt bakım ürünlerinin en popülerlerinden Exfoliating Scrub (Arındırıcı Peeling) haftalık cilt bakımı için gerekli bir ürün. Cildi arındırmak, pürüzsüz aydınlık bir yüze kavuşmak için içeriğiyle düzenli kullanıldığında gayet güzel sonuçlar veriyor. 

  Günlük nemlendirici ve temizleyicinin yanında mutlaka evde bulunması gereken ürünlerden biri de haftalık peeling yani yüzdeki ölü hücre kalıntılarını , gözeneklerin içine yerleşmiş kiri temizlemek için kullanılan kum tanecikli temizleme kremi olmalı. 

Clinique 7day Scrub isimli peeling ürününden farkı; Exfoliating Scrub su bazlı ve yağlı ciltler için daha uygun çünkü içeriğindeki kum tanecikleri daha iri boyutta fazlaca ayırt edici bir fark olmasa da benim gözlemlediğim kadarıyla exfoliating Scrub yağlı-Karma ciltler için daha uygun. 

2-3 güne bir tüm yüzünüzde ve vücudunuzda kullanabilirsiniz. Yüzünüze hafif dairesel hareketlerle çok bastırmadan, ovalayarak uygulatın ve durulayın. Yüz temizleme fırçası ya da Sephora Temizleme Pedi gibi ürünlerle peeling yaparsanız elle yapılana göre daha iyi sonuç elde edersiniz. Geniş gözeneklere sahipseniz hemen duruladıktan sonra sıkılaştırıcı tonik sürmeyi unutmayın temizlenmiş gözenekleriniz yine dolmasın. Yüzde dikkat etmeniz gereken bebek cildine yakın en ince deri göz çevresi ve dudağa peeling yapmayın tahriş olma ihtimali yüksek. Vücudunuza uygularken yine dairesel hareketlerle uygulayın ve yine cildin en ince olduğu yerler göğüs bölgesi, koltuk altında peeling yapmanız tahrişe neden olabilir. Ben bu tarz peeling ürünlerini banyoda sıcak suyla iyice gözeneklerim açıldıktan sonra yüzüme cildime uyguluyorum, zaten banyoda olduğum için temizlemesi de kolay oluyor. 


100ml boyutuyla oldukça bereketli uzun süre giden bir ürün. Tabi daha güzel ürünler çıktı, ama Clinique Exfoliating Scrub  yıllardır piyasada sağlam yerini koruyor. Sonuç alabileceğiniz güzel bir ürün. 

tekinacar, Sevil internet sitelerinde bulabileceğiniz bu ürün kendi internet sitesinden de Türkiye'de satış yapıyor. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 
100ml fiyatı 99tl. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...