8 Temmuz 2014 Salı

BOBBI BROWN EYE SMUDGE BRUSH

BOBBI BROWN EYE SMUDGE FAR FIRÇASI 
  Bobbi Brown markası sadece kozmetik alanında faaliyet gösteren Amerikalı marka Estee Lauder'in bünyesinde olan Clinique, Mac Cosmetics gibi markalardan biri. 
 Ürünlerinin kalitesi kadar İngiliz Prenses Kate Middleton, Jennifer Lopez ve Cameron Diaz gibi birçok ünlü tarafından fazlaca tercih edilen bir marka. Türkiye'de hem mağaza hem internet sitesinden alışveriş yapabileceğiniz markalar ise Beymen ve Boyner. İstanbul ve Ankara'da kendi mağazaları da bulunuyor. Boyner'in içinde özel köşesi olan Bobbi Brown'un bilgili mua(makeup artist) ile çalışıyor, malum Türkiye'de konuya vakıf sorduğunuza cevap verebilen makyaj uzmanına rastlamak zor bir durum. 
  Makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri ve makyaj fırçaları için tabiki Estee Lauder Company bünyesi altında olduğu için gözünüz kapalı kalitesine güvenebilirsiniz. Makyaj fırçaları doğal kıllardan değil ama oldukça başarılı sonuçlar çıkarıyor. Göz fırçalarının olmazsa olmazı "eye smudge" yanı göz kapağının kırışma yerine koyu renk siyah-gri-kahve tonlarında uygulayacağınız far için kullanılan fırça. Dumanlı göz makyajı, gözleri boyutlandırıp büyük göstermek için kullanılan fırça eye smudge eğer Bobbi Brown'unki gibi kaliteli bir fırçayla fazla tozutmaz tüm göz kapağınıza far sürebilirsiniz. 

 Bobbi Brown Eye Smudge far fırçası, Mac 217 Blending Brush ile eşdeğer diyebilirim farklı renklerdeki farları karıştırmak için fırça kılları müsait. Bobbi Brown eye smudge uzun ahşap sapı çok hafif elde ağırlık yapmıyor ve ergonometrik yanı elde tutmak için uyumlu. Gövdesi çok ince fırça kılları ile ahşap sapı birleştiren parça nikel kaplı pirinçten yapıldığı için sağlam kolay kolay yıkanma nedeniyle kopma-parçalanma yaşamazsınız. Fırçanın kılları çok ince ve oval kesimli tepe noktasında daha yüksek kesimli sentetik kıllardan oluşuyor fakat son teknoloji üretilen bu kıllar elektriklenme yapmıyor ve profesyonel sonuç çıkarıyor. 


Fırçanın kılları siyah renkte olduğu için açık renkli bir farda fotoğrafını çektim. Islak-kuru kullanılabilen farlarda ise Mac fix+ spreyi fırçaya sıkarak ya da suyla hafif nemlendirerek de bu fırçayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Boyner'de fırçayı indirimde 65'tlye aldım. Satın almak, incelemek için burayı tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...