18 Temmuz 2014 Cuma

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR HIGH COVER CONCEALER 1N (NEUTRAL)

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 
HIGH COVER CONCEALER 1N EXTRA LIGHT (NEUTRAL) 
  Favori kapatıcım Armani Maestro Concealer harika aydınlık veriyor, çizgilere dolmuyor ultra hafif yapısıyla varlığını unutturuyor; Kryolan Dermacolor Camouflage Cream kapatıcım ise günlük kullanım için fazla ağır. Bazen günlük de olsa insan porselen görüntülü ama ağır kaçmayan makyaj istiyor, bunun yolu da yüzdeki güneş lekeleri, kızarıklık, sivilceleri kapatıp aydınlık, dolgun gözaltına ulaşmaktan geçiyor.  

 


  Estee Lauder'in kalıcığıyla ünlü Double Wear serisinden ultra kapatıcı ve kalıcı kapatıcısı High Cover Concealer 3 renk tonu ile günlük mükemmel cilt için doğru seçim. Krem şeklinde üretilmiş olduğu için Armani Maestro gibi sıvı kapatıcılara oranla daha yoğun yapıya sahip. Gözaltlarına hatta benim gibi fondöten öncesi yüze uygulanabilir. Üzerine uygulanan makyajı aynı Kryolan'daki gibi sabitliyor ve kalıcı yapıyor. gözenekleri kapatmıyor dolayısıyla yağlanma, terleme problemi yaşamıyorsunuz.
 

  Ben blogu açmadan önce satın aldığım için ne yazıkki kutusunu atmışım, oldukça bereketli bir ürün iki yıl bolca kullanabilirsiniz. Kendi kutusunda aynası var. Fırça koymamışlar ama en güzel elle sonuç aldım. Süngerle uygulamak isteyen süngeri hafif ıslatıp ürünü uygulayabilir, fırça ile uygulamak isteyen Mac 195 tarzı concealer fırçalarla uygulayabilir.










Ben Tekinacar'dan almıştım ama kendi sitesinden ürünü buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.
3gr 82tl.
Diğer renk seçenekleri ise şöyle:


1N Extra Light (Neutral)Yeni

1W Light (Warm)Yeni

2W Light/Medium (Warm)Yeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...