30 Kasım 2014 Pazar

CK ONE EDT UNISEX PARFÜM

CK ONE UNISEX EDT
        
          Unisex parfüm yani hem kadının hemde erkeğin kullanabileceği en güzel koku CK tarafından 1994 yılında piyasaya çıkarılmış Calvin Klein One sadece limon kokusuyla karakterli ve bir o kadar da ferahlık veren bir koku. Limon kokusu deyince aklınıza hemen limon kolonyası gelmesin, limon aromasının altında bergamot,sandal ağacı ve yosun o kadar güzel bir temel oluşturmuş ki, yeni yağmur yağmış toprağın tazeliği, okyanusun ferahlığı, limonun keskin kokusu Ck One 'ı 20 yıldır dünyanın en çok tercih edilen kadın & erkek parfümlerinden biri yapmış. 

         Buzlu cam şişesinde 50ml, 100ml, 200ml seçenekleri bulunuyor. Edt olamsına rağmen kalıcı, fresh bir koku. Meyveli parfüm skalasında değerlendirdiğim One; üst notalarında limon,bergamot,mandalina, papaya, kakule, yeşil notalar, ananas,frezya,lavanta 
kalp notalar: yasemin,muskat,menekşe, gül, inci çiçeği, orris kökü,portakal çiçeği 
dip notalar: meşe yosunu,sedir ağacı, sandal ağacı,amber,misk 

     Taze, limonun ve bergamutun baharı andıran kokusu altında sandal ağacı ile daha kalınlaştırılmış.Erkekler için ideal taze kokulu fresh bir parfüm. Kadınlar için de adeta bahar temalı taze turunçgil meyveli dinamik bir koku. 

     200ml fiyatı 191tl satın aldım, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

    

2 yorum:

  1. Allah aşkına ya:) 119 tl mi 60 tl satılıyor verdiğiniz sitede...:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili morlu mutfak 200ml 191tl tekin acar. Sen nereye baktın 60tl? Tekin acara baglantı verdim. Acaba daha ufak 30ml mi baktığın? Bilgilendirirsen sevinirim canım .selamlar:))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...