28 Kasım 2014 Cuma

KERASTASE BOYALI SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN & SAÇ KREMİ

KERASTASE CHROMA CAPTIVE SHAMPOO & CONDITIONER 
             Kerastase'in Boyalı saçlar için renk koruycu özelliğe sahip Chroma Captive Serisi Şampuan, Saç kremi ve Bakım maskesinden oluşuyor. Ben şampuan ve saç kremini almakla yetindim. Boyalı saçlar ilk boyandığı gün gayet parlak ve canlı dururken, 1 hafta sonunda donuklaşıyor, 2 hafta sonra iyice rengi soluklaşıp matlaşıyor bana göre.  Boyalı saçlar kimyasal işlem gördüğü için daha çok neme ve keratine ihtiyacı oluyor. Aynı zamanda öyle bir şampuan seçmeliki zaten boya ile kimyasaldan zarar görmüş saçlara içinde en az kimyasalı olan ama yeter miktarda tekrar saçtaki keratini canlandırabilecek çinkoyu barındırsın.

           Kerastase Chroma Captive Şampuan boyalı saçı kirden arındırırken içeriğindeki keten tohumu ile saçlara parlaklık verirken, üzerinde sülfatsız yazması içimi bir nebze olsun rahatlattı. Boyanın saçta donuklaşmadan durmasını sağlayan çinko glükonat rengin saçta ilk günkü tazeliğiyle tutunmasını sağlıyor. 250ml fiyatı 60tl buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.



     Kerastase Chroma Captive Saç Kremi boya nedeniyle kuruyan saçlar çabuk dolaşır, doğal yumuşaklığını yitirir. Sülfat içermeyen bu saç kremi saçı iyice şampuanla temizledikten sonra ıslak saçın uç kısımlarına uygulayıp birkaç dakika beklettikten sonra durulamak gerekiyor. Saça nem ve ışıltı veren, boyanın rengini daha uzun süre korumaya yardımcı saç kremi. 200ml fiyatı 90tl. Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.



     
      Genel olarak yorumum; Kerastase ürünlerinin çoğunu kullandım ama bir faydasını gördümmü diye kendime sorduğumda olumlu yanıt çıkmıyor ne yazıkki. 60tl için ortalama bir şampuan ve sadece saçı yumuşatan saç kremi 90tl için yeterli değil bana göre. Böyle fiyata Marlies Möller'den hemen sonuç alabileceğiniz ve gerçekten saçı ışıl ışıl yapan şampuan saç kremleri mevcut. Kuaförlerin öve öve bitiremediği(özellikle kendi satıyorsa) ama kullandıktan sonra şampuanın sadece yıkayıp kremin de sadece yumuşattığı yıldızımın barışmadığı marka...



   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...