27 Kasım 2014 Perşembe

ESTEE LAUDER GÖZ MASKESİ

ESTEE LAUDER STRESS RELIEF EYE MASK 
   Estee Lauder'in gözaltı torbaları ve gözaltı morluk/şişlikleri için kullanıma hazır pratik maskesi çözüme ulaştıran güzel bir maske. Bir kutudan toplam 10 adet maske paketi çıkıyor. Herbir maske paketinde ise sağ ve sol gözaltı için iki adet bant var.

  Haftada bir kez kendinize 10 dakika ayırıp bir paketi açarak sağ ve sol gözaltınıza paketten çıkan bantları yapıştırıyorsunuz. Zaten paketten oldukça ıslak çıkıyor, kendiliğinden cilde yapışıyor. Gözlerinizi 10 dakika kapatarak dinlendirin, tercihen banyodan sonra gözenekler iyice temizlendiğinde uygulayın ciltte daha derine inerek tam sonuca ulaştırır. Bir de bu maskeyi yapıştırıp evde gezinmeyin, uzanınki düşmesinler. Paketten çok ıslak çıkıyor, kalan sıvıyı yüzünüze de dağıtabilirsiniz. Maskeyi çıkarırken daire hareketleriyle masaj yapmak da çok rahatlatıyor. Bende herhangi bir kızarıklık kaşınma olmadı tabi ama kendi sitesi yada tekinacar'dan almak taze ürüne ulaşmak için garanti adresler.

  Haftada bir kez bu göz maskesini uygulayarak 10 hafta(2,5 ay) sonunda daha canlı , koyu halkalardan arınmış gözaltlarım oldu. Üründen memnun kaldım. Bu maske strese, sigara, az uyku gibi gözaltlarını çökük, koyu renk halkalı bırakan etkenlere karşı; kırışıklık karşıtı bir maske değil. Kesinlikle düzenli kullanmak gerekiyor. Olumsuz yönüne gelecek olursak, hemen maske bittikten sonra eski haline dönüyor  gözaltları.

  İçinde 10 paket bulunan kutu fiyatı 140tl,  Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...