28 Kasım 2014 Cuma

SONBAHAR FAVORİLERİM

SONBAHAR FAVORİLERİM 
       Yaz bitti diye üzüle üzüle geçirdiğim bir sonbahar oldu, ama yinede her mevsimin kendine göre güzelliği var. En azından burnu kapalı topuklu ayakkabılarımı çok özlemişim...
Birkaç gün sonra sonbahar da bitiyor ve bu aylarda favorim olanları sizlerle paylaşmak istedim, umarım hoşunuza gider:)

        * Lacoste rüzgarlık-mont : Siyah renk bu mont benim kurtarıcım oldu, çok hafif ve yıkanabilir bi kumaşı var. Hakim yaka yapmışlar bu da ayrı bir hava katmış. Modeli çok güzel hem spor ayakkabı jean ile hemde topuklu ve kumaş pantalonla oluyor.  3 farlı renk seçeneği var. Lacoste'nin kendi seri sonu internet sitesi occasion'dan daha farklı modeller de bulabilirsiniz. Fiyatı indirimle 359tl. Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 

        * Gucci Guilty Black Edt Women : Gucci Guilty vazgeçemediğim parfümümken pembe biber eklenmiş yeni versiyonu tam bir sonbahar kokusu oldu benim için. 50ml fiyatı 230tl. Detaylı yazımı okumak için burayı tıklayabilirsiniz. 

        * Gucci Guilty Body Lotion : Kehribar ve zambağın menekşeyle muhteşem uyumunu yakalayan Gucci Guilty parfüm bunu duş jeli ve vücut losyonu olarak da çıkararak tende pekişmesini sağlamış. Havalar soğuyorken el kremi olarak kullandığım bu krem parfüm kadar kalıcı. 100ml tekin acar'da 105tl.Detaylı yazım için burayı tıklayabilirsiniz. 

        * Siyah Rugan Stiletto : Siyah rugan kumaştan yapılmış bu 12cm topuklu ayakkabıların üzerinde nasıl duruyorsun derseniz, çok çok zor ama ayakta muhteşem! görünüyor. Tabiki uzun yürüyüş ve sokak için fazla zarif ve rahatsız ama bolca oturacağınız, fotoğraf çekileceğiniz durumlar için şık bir seçenek. Pumpsup markası internetten satış yapan spor-stiletto-bootie son moda ayakkabıları bulabileceğiniz trend bir site. Bu siyah stilettonun 12cm ve 10cm seçenekleri var. Fiyatı indirimde 70tl. Satın almak, incelemek için burayı tıklayabilirsiniz. 
       
      * YSL Rouge pur Couture : YSL'nin yeni serisi Rouge pur Couture'den 40 Eros rujum özellikle Kasım ayı için elimin en çok gittiği ruj oldu. Kırmızı alt tonlu radyant pembe ruj hem kalıcı hemde dudakları nemlendiriyor. Adı kadar iddialı kendine has, özgün bir tona sahip. 80tl tekin acar'da satılan rujun dudakta duruşunu ve  daha detaylı yazımı okumak için burayı tıklayabilirsiniz. 

     * Dolce Gabbana Siyah Güneş Gözlüğü : D&G markasının yıllardır eskimeyen modeli, kemik çerçeve güneş gözlüğü kahve,siyah,krem ve mavi renkli çerçeveleri ile geniş seçenek yelpazesi sunuyor. Ben tercihimi klasik siyahtan yana kullandım. Hafif, burun kemizinde ağırlık yapmayan, Biraz geniş bir çerçeveye sahip. Severek kullandığım gözlüğün fiyatı  440tl. Satın almak ve diğer modelleri incelemek için burayı tıklayabilirsiniz. Ben kuz optik internet sitesinden satın aldım, hemen bir günde elime geçti.Fatura, sertifika, garanti belgesi vs. mutlaka paketin içine koyuyorlar.

     * Elle Dergisi : Her ay mutlaka ama mutlaka aldığım kadın dergisi Elle Ekim ayında çok doluydu. Özellikle kozmetik sayfalarına doyamadım:) Elle dergisini internetten burayı tıklayarak takip edebilirsiniz. Elle dünyada tüm ülkelerde çıkıyor, ve onları da internetten takip etmek ayrı bir keyif...

    * Maison Française : Aylık dekorasyon dergisi Maison Française yıllardır her ay aldığım, bir fincan kahve eşliğinde kendimi ödüllendirdiğim süper bir dergi. İnternetten okumak için burayı tıklayabilirsiniz; ama dergiyi sayfalarını çevirerek elde okumanın tadı bir başka oluyor. Göz zevkimi her anlamda geliştiren, ufkumu açan sayılarını tekrar tekrar okuyorum. Diğer ülkelerde özellikle Amerika ve Fransa Edisyonlarını da internetten okuyabilirsiniz.

   * Dior Hypnotic Poison Edt Women : Christian Dior'un afrodizyak etkili kadın parfümü , tam da havalar soğuduğunda yasemin ve vanilya içeriğiyle buram buram kadınsı kokan çekici ve edt olmasına rağmen inanılmaz kalıcı bir koku. Boyner 30ml 180tl buraya tıklayarak satın alabilirsiniz. Detaylı yazımı okumak içinse burayı tıklayabilirsiniz. Rüzgar sonbaharda arkanızda Hypnotic Poison'u hediye bırakmanıza yardımcı oluyor, bu parfümle unutulmak imkansız...


      Güzel geçen bir sonbahardan sonra; herkese sakin, bol romantik yılbaşı ve kış mevsimi diliyorum...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...