27 Mayıs 2014 Salı

SEPHORA BRUSH CLEANER

SEPHORA FIRÇA TEMİZLEYİCİ

 Güzel bir makyaj için güzel fırça, güzel fırçanın da iyi temizlenmiş ve steril olanı makbul. Makyaj malzemesi sünger, kirpik kıvırıcı, fırça hangisi olursa olsun mutlaka çok çok iyi temizlenmeli. Fırça diplerinde oluşan bakterilen yüzünüzde açık olan gözeneklerden içeri girerek egzama dahil birçok hastalığa sebep olur.


  Fırça temizlemenin elbette birçok yolu var bunlardan biri de bu tarz temizleme suları. Kirli fırçanın üzerine bolca sıkıyorsunuz ve kuru peçete yardımıyla arındırıyorsunuz. Yurtdışında bizim gibi suda bolca şampuanlamıyorlar çünkü bu fırçayı sapından ayıran bölüme zarar veriyor.

Fırça temizleme ile ilgili bir yazı yakında yayınlayacağım ama benim Sephora Brush Cleaner'ı almamdaki sebep anti bakteriel olması. Antibakteriel özelliği fırçayı bakterilerden arındırıyor ve fırçanın formunu bozmuyor. içiniz rahat edecekse benim gibi; önce bu spreyi fırçaya bolca püskürtün. kağıt peçete ile üründen arındırın daha sonra şampuan, sıvı sabun vs. ne ile yıkamak istiyorsanız yıkayın.

 Sephora Fırça arındırı sprey pratik plastik şişesinde hafif saç spreyi kokusu var. 60 ml ürün 19tl .
Ne yazıkki sephora internet alışverişi yok.

6 yorum:

  1. Fiyatı da gayet iyiymiş,denenmesi gereken bir ürün hiç duymamıştım adını :)
    Ben elimde böyle temizleme suları kalmayınca Dalinle yıkıyorum fırçalarımı :D

    YanıtlaSil
  2. oo süpermiş yaa bu 19 tl mac a okadr para harcamaya gerek kalmadı sanırsam çok güzel yazı olmuş bu bunu farkettiğime çok sevindim..
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ben bebek sampuaniyla yikiyorum, iyice temizlenmis hissi veriyor ama gel gor ki fircaya zarar verebiliyor iste. Bu urun gayet makul bir alternatifmis. Sephoraya ugradigimda aklima gelirse dusunulebilir.

    YanıtlaSil
  4. Ben köpürte köpürte yıkıyorum yüz temizleme jellerim ile, acil durumlarda alkol bazlı yüz toniği fısfıslı şişeye koydum 2-3 fıs fıs işlem tamam. ama tabii ki en içime sinen foşurdata foşurdata köpürterek yıkamam :)

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten fırça temizlemek bir problem. Bunu deneyeceğim mutlaka :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...